questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 Merhabalar, ekran kartım için ETH kazım testi yaparken "out of memory gpu0" hatası alıyorum. Nasıl çözerim?
Merhabalar, ekran kartım için ETH kazım testi yaparken "out of memory gpu0" hatası alıyorum. Nasıl çözerim?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 15 Nisan 2022 #2 Çözemezsin. ETH madenciliği en az 6 GB belleğe sahip kartlar ile yapılabiliyor.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #3 dansemacabre dedi: Çözemezsin. ETH madenciliği en az 6 GB belleğe sahip kartlar ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi madenciliği yapabilirim?
dansemacabre dedi: Çözemezsin. ETH madenciliği en az 6 GB belleğe sahip kartlar ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi madenciliği yapabilirim?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 15 Nisan 2022 #4 questa dedi: Peki hangi madenciliği yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Raven kazabilirsiniz.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 16 Nisan 2022 #5 questa dedi: Peki hangi madenciliği yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En karlısı ETC şuanda o da günde 4 lira getiriyor elektrik çıkınca. Sistemin de tükettiği elektriği dahil etsek pek bir getiri kalmaz muhtemelen.
questa dedi: Peki hangi madenciliği yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En karlısı ETC şuanda o da günde 4 lira getiriyor elektrik çıkınca. Sistemin de tükettiği elektriği dahil etsek pek bir getiri kalmaz muhtemelen.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 TENSES dedi: En karlısı ETC şuanda o da günde 4 lira getiriyor elektrik çıkınca. Sistemin de tükettiği elektriği dahil etsek pek bir getiri kalmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Peki bir tutorialı var mı acaba? Ben yaptığımda verim alamadım.
TENSES dedi: En karlısı ETC şuanda o da günde 4 lira getiriyor elektrik çıkınca. Sistemin de tükettiği elektriği dahil etsek pek bir getiri kalmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Peki bir tutorialı var mı acaba? Ben yaptığımda verim alamadım.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 17 Nisan 2022 #7 questa dedi: Peki bir tutorialı var mı acaba? Ben yaptığımda verim alamadım. Genişletmek için tıkla... YouTubeda yüzlerce video var mining'in nasıl yapıldığı ile ilgili onlara bakabilirsiniz. Etc için bir fark yok.
questa dedi: Peki bir tutorialı var mı acaba? Ben yaptığımda verim alamadım. Genişletmek için tıkla... YouTubeda yüzlerce video var mining'in nasıl yapıldığı ile ilgili onlara bakabilirsiniz. Etc için bir fark yok.