L lagsam33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #11 Yiğit Efe55 dedi: Hocam ben zaten yeterli gelir dedim Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum sadece örnek verdim Emma Stone dedi: 300W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Peki fazla tüketmiyorsa neden hazir sistemlerde 600 watt falan satiliyor. Ileriye dönük icin mi yoksa gösterismi sizce?
Yiğit Efe55 dedi: Hocam ben zaten yeterli gelir dedim Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum sadece örnek verdim Emma Stone dedi: 300W bile yeter. Genişletmek için tıkla... Peki fazla tüketmiyorsa neden hazir sistemlerde 600 watt falan satiliyor. Ileriye dönük icin mi yoksa gösterismi sizce?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.076 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #12 lagsam33 dedi: Peki fazla tüketmiyorsa neden hazir sistemlerde 600 watt falan satiliyor. Ileriye dönük icin mi yoksa gösterismi sizce? Genişletmek için tıkla... İkisi içinde. Daha çok gösteriş.
lagsam33 dedi: Peki fazla tüketmiyorsa neden hazir sistemlerde 600 watt falan satiliyor. Ileriye dönük icin mi yoksa gösterismi sizce? Genişletmek için tıkla... İkisi içinde. Daha çok gösteriş.
L lagsam33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #13 Emma Stone dedi: İkisi içinde. Daha çok gösteriş. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bu sistemi ortalama 500 € civarina kuruyorum 2 sene falan kullanip satarim DDR5'e gecerim idare etsin diye topluyorum.
Emma Stone dedi: İkisi içinde. Daha çok gösteriş. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bu sistemi ortalama 500 € civarina kuruyorum 2 sene falan kullanip satarim DDR5'e gecerim idare etsin diye topluyorum.