BRUHHHHH Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #11 kanyewestlover911 dedi: Tam olarak anlayamadım tıklama hassasiyeti mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet tuş sertliği ne kadar sert basınca tıklama saymasını ayarlamak
kanyewestlover911 dedi: Tam olarak anlayamadım tıklama hassasiyeti mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet tuş sertliği ne kadar sert basınca tıklama saymasını ayarlamak
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 17 Şubat 2021 #12 BRUHHHHH dedi: Mouse almayı düşünüyorum ve Razer almaya karar verdim ama Razer'in hangi faresini alacağımı bilemiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
BRUHHHHH dedi: Mouse almayı düşünüyorum ve Razer almaya karar verdim ama Razer'in hangi faresini alacağımı bilemiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
BRUHHHHH Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #13 AirJET dedi: Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... elimin boyu orta çok büyükte değil küçükte değil santimini bilmiyorum palm şeklinde tutuyorum
AirJET dedi: Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... elimin boyu orta çok büyükte değil küçükte değil santimini bilmiyorum palm şeklinde tutuyorum
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 17 Şubat 2021 #14 BRUHHHHH dedi: elimin boyu orta çok büyükte değil küçükte değil santimini bilmiyorum palm şeklinde tutuyorum Genişletmek için tıkla... Elini ölçmen gerekiyor.
BRUHHHHH dedi: elimin boyu orta çok büyükte değil küçükte değil santimini bilmiyorum palm şeklinde tutuyorum Genişletmek için tıkla... Elini ölçmen gerekiyor.