xWassy
Centipat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / FSP Hyper Pro H3-650W PSU / Asus B450M Dragon / ASUS Radeon RX 6700 XT / AMD Ryzen 5 5600 / XPG 2x8 16GB 3200MHz / WD Blue SN570 500GB 3500 2300 / K552 Kumara / / SteelSeries Rival 3 Wireless / CORSAIR HS55 Surround / Mkey RGB 80x30
Merhaba, 650TL bütçem var. Zorlasak 700-750 olabilir, o fiyat aralığında F/P bilek destekli mekanik klavye öneriniz var mıdır? Ben iki tane buldum ama emin olamadım. Tercihim CMGK-09'dan yana, yorumları çok kaliteli olduğunu söylüyor. Gene de size sormak istedim.
CMGK-09: Crown Micro Noyan Mekanik Mavi Switch Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RMK-GX7: Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

CMGK-09: Crown Micro Noyan Mekanik Mavi Switch Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RMK-GX7: Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör: