650W 2000 TL PSU önerisi

Bu arada MSI mag a650bnden ucuz Alacam (tr fiyatlarının bu kadar uçuk olduğunu bilmiyordum)

@Aliyusuf ELMA 70 USD butçede B tier A650BN'den daha iyi model bulunabilmeli. Hangi ülkeden bakiyorsunuz? Ona göre bir öneri yapılabilir. Yurtdışında Türkiye'de bulunmayan kaliteli modeller de mevcut.

Kuveyt (Amazon global genelde burda AMD ekran kartı bile yok fspyi araştırırken öğrendim mesela Amazon global diyebiliriz)

Ama yani orda a ürünü b ürününden ucuz oluyorsa Burdada öyle o yüzden a650bnden ucuz dedimde

Bişey oldu önceki cevap geldi neden anlamadım

XPG PYLON 650w buldum güzel diyorlar 1900tl ye geliyor

@Aliyusuf ELMA 70 USD butçede B tier A650BN'den daha iyi model bulunabilmeli. Hangi ülkeden bakiyorsunuz? Ona göre bir öneri yapılabilir. Yurtdışında Türkiye'de bulunmayan kaliteli modeller de mevcut.
Türkiyede herşey var sanıyordum ben buranın 2. El yerinde mesela CPU 2-3 tane psu bilinmeyen markalar fln oluyor burda bişey varsada bazen tr fiyatı hatta daha pahalı oluyor (burda vergi yok)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…