Corsair neredeyse çoğu tier list'te B tier olarak geçiyor, FSP ise genellikle C tier. Ayrıca Corsair’de FSP’de olmayan UVP ve OTP korumaları da var. Sadece corsairde OCP yok.
Bir senedir hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Okuduğum incelemelerde de rastlamadım. Elbette tek tük CW veya ses sorunu yaşayan vardır bu fiyat bandındaki diğer tüm modeller gibi ancak kronik bir model değil bu.
Bir senedir hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Okuduğum incelemelerde de rastlamadım. Elbette tek tük CW veya ses sorunu yaşayan vardır bu fiyat bandındaki diğer tüm modeller gibi ancak kronik bir model değil bu.
1 yıl olacak neredeyse elimde Vento VG20ANIN içinde gelen FSP Hyper 80+ Pro 650W güç kaynağı var ve yükte veya boşta fark etmeksizin takırtı sesleri geliyor. Sanırım boştayken daha fazla takırtı sesi geliyor. Anlam veremedim. Kasanın altından baktım toz dışında herhangi bir sorun gözükmüyordu...
1 yıl olacak neredeyse elimde Vento VG20ANIN içinde gelen FSP Hyper 80+ Pro 650W güç kaynağı var ve yükte veya boşta fark etmeksizin takırtı sesleri geliyor. Sanırım boştayken daha fazla takırtı sesi geliyor. Anlam veremedim. Kasanın altından baktım toz dışında herhangi bir sorun gözükmüyordu...
Dediğim gibi, herhangi bir elektronik ürün ile ilgili sorun yaşanmaması mümkün değil. Sorun yaşandığına dair birkaç konu açılması ürünün kronik olduğu anlamına gelmez. CX650 ile sorun yaşadığını belirtilen kullanıcıların yorumlarını da ekleyebilirim buraya. Bu CX650'yi kronik sorunlu yapmaz. Ayrıca ilk attığın konunun sahibi ses sorununun kendi kendine düzeldiğini belirtmiş.
En ucuz MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A750BN Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.978,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!