4070 Ti için önerilen minimum 750W.
Arkadaşım NVIDIA'nın sitesine girer bakarsın, minimum 700W önermiş bu kartın üreticisi. Bende alacak olsam 750W'dan aşağı almam. Düz 4070 için önerilen 650W. Ben üreticinin önerdiğine bakarım kartın yükte harcamasına değil.Kart yükte 350W üstüne çıkmıyor, nasıl yetmiyor olabilir?
Sadece ekran kartını çalıştıracaksa yeterKart yükte 350W üstüne çıkmıyor, nasıl yetmiyor? PSU elle tutulur bir modelse sorun olmaz.
Ben 3090 ile 850w psu ile normal kullanabiliyordum ancak yüksek oyunlarda pc kapanıyordu.
@462488 Top bir model alinacaksa 350'yi rahat gecebilir power spike durumunda ama dedigin gibi iyi bir PSU ise sorun yaratmaz.
Arkadaşım NVIDIA'nın sitesine girer bakarsın, minimum 700W önermiş bu kartın üreticisi. Bende alacak olsam 750W'dan aşağı almam. Düz 4070 için önerilen 650W. Ben üreticinin önerdiğine bakarım kartın yükte harcamasına değil.
Konu sahibi kullansın 650W ile tecrübesini yazsın bakalım yetiyor mu yetmiyor mu görelim mademBunun konuyla doğrudan ilgisi yok. Kalitesiz bir model kullanıyorsanız sorun o yüzden kaynaklanmış olabilir.
Bir şey demişsiniz ama detay vermemişsiniz.
Elle tutulur PSU ile yine sorun olmaz, dediğim gibi.
Üreticiler her zaman olması gerekenden fazla kapasiteye sahip PSU önerir, üreticinin ne önerdiği pek önemli değil. 650W yetiyor mu? İyi bir modelse evet, yetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.