650W güç kaynağı RTX 4070 Ti için yeterli mi?

alaetya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. RTX 4070 Ti için 650 güç kaynağım var işlemcim ise Ryzen 7 5800X acaba yeterli olur mu?

Kart yükte 350W üstüne çıkmıyor, nasıl yetmiyor? PSU elle tutulur bir modelse sorun olmaz.
Sadece ekran kartını çalıştıracaksa yeter
Ben 3090 ile 850w psu ile normal kullanabiliyordum ancak yüksek oyunlarda pc kapanıyordu.
1200w takınca sorun çözüldü.

Ben 3090 ile 850w psu ile normal kullanabiliyordum ancak yüksek oyunlarda pc kapanıyordu.

Bunun konuyla doğrudan ilgisi yok. Kalitesiz bir model kullanıyorsanız sorunun sebebi bu olabilir, bir şey demişsiniz ama detay vermemişsiniz.

@462488 Top bir model alinacaksa 350'yi rahat gecebilir power spike durumunda ama dedigin gibi iyi bir PSU ise sorun yaratmaz.

Elle tutulur PSU ile yine spike anında sorun olmaz, dediğim gibi.

Üreticiler her zaman olması gerekenden fazla kapasiteye sahip PSU önerir, üreticinin ne önerdiği pek önemli değil. 650W yetiyor mu? PSU elle tutulur bir modelse evet, yetiyor.

Konu sahibi kullansın 650W ile tecrübesini yazsın bakalım yetiyor mu yetmiyor mu görelim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…