650W PSU Nitro+ RX 6800 XT'yi besler mi?

zreixtt

Decapat
PSU Corsair Spec Delta kasasiyla birlesik diye biliyorum. 650W + 80 bronz islemcim ise Ryzen 7 5700X şu anki ekran kartimda RTX 3060 2. el Nitro RX 6800 XT almayi planliyorum fakat PSU beslerse alacağım. Riske girmek istemiyorum yeterse 2. el bir sekilde ekran kartini alacağım. (artı olarak Spec Delta kasada onundeki 3 fandan ortadaki 1 fan calismiyor. Onu nasıl duzeltebilecegimi soyleyebilecek varsa daha iyi olur )

RX 7700 XT kullanıyorum 650W PSU. Gayet yeterli geliyor bana.

Nitro+ standart kartlardan daha fazla güç tüketiyor diye biliyorum yine yeter ama ideal olmayabilir.

Ileride yükselteceğim PSU'yu zatende Corsair kasada ortadaki kasa fani calismiyor cozumunuz var mi?
Onu bilmiyorum maalesef ayrı konu aç istersen. Bütçe varsa almışken Kasa+PSU set al hem PSU upgrade olur hem de fan sorunun çözülür

Onu bilmiyorum maalesef ayrı konu aç istersen. Bütçe varsa almışken kasa+PSU set al hem PSU upgrade olur hem de fan sorunun çözülür

Bütçe suanlik sadece ekran kartina var bidahaki hedef kasa degisimi zaten

Daha guzel bir şey var mı bildigin gorunus olarak almisken guzel alayim.

6k ya onu almak yerine bu daha iyi degilmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…