zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 12 Nisan 2025 #11 pagan dedi: Onda PSU yok hocam ben kasa PSU önerdim. Zaten attığım model 6K etmez. 4,5 civarıydı fiyatı yeni fırlamış. Belki 4 civarına geri düşerse diye. Genişletmek için tıkla... Şu an hemen alamam yani kasa PSU onun icin biriktirip PSU + kasa alabilirim onun icin atmistim onu. Iyi kasami peki benim attigim?
pagan dedi: Onda PSU yok hocam ben kasa PSU önerdim. Zaten attığım model 6K etmez. 4,5 civarıydı fiyatı yeni fırlamış. Belki 4 civarına geri düşerse diye. Genişletmek için tıkla... Şu an hemen alamam yani kasa PSU onun icin biriktirip PSU + kasa alabilirim onun icin atmistim onu. Iyi kasami peki benim attigim?
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #12 zreixtt dedi: Şu an hemen alamam yani kasa PSU onun icin biriktirip PSU + kasa alabilirim onun icin atmistim onu. Iyi kasami peki benim attigim? Genişletmek için tıkla... Kasa güzel ben öyle akvaryum kasa pek sevmiyorum 4x120 fanlı mesh tower kasa daha çok seviyorum. Asus Cougar çok güzel kasaları var. Zevk meselesi.
zreixtt dedi: Şu an hemen alamam yani kasa PSU onun icin biriktirip PSU + kasa alabilirim onun icin atmistim onu. Iyi kasami peki benim attigim? Genişletmek için tıkla... Kasa güzel ben öyle akvaryum kasa pek sevmiyorum 4x120 fanlı mesh tower kasa daha çok seviyorum. Asus Cougar çok güzel kasaları var. Zevk meselesi.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 13 Nisan 2025 #13 pagan dedi: Kasa güzel ben öyle akvaryum kasa pek sevmiyorum 4x120 fanlı mesh Tower kasa daha çok seviyorum. ASUS Cougar çok güzel kasaları var. Zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Elime 7-8klik bir para daha gececek ekstra PSU + kasa onerebilir misin 750W PSU.
pagan dedi: Kasa güzel ben öyle akvaryum kasa pek sevmiyorum 4x120 fanlı mesh Tower kasa daha çok seviyorum. ASUS Cougar çok güzel kasaları var. Zevk meselesi. Genişletmek için tıkla... Elime 7-8klik bir para daha gececek ekstra PSU + kasa onerebilir misin 750W PSU.
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #14 zreixtt dedi: Elime 7-8klik bir para daha gececek ekstra PSU + kasa onerebilir misin 750W PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen ayrı konu aç beni etiketle başka tavsiyeler de olur.
zreixtt dedi: Elime 7-8klik bir para daha gececek ekstra PSU + kasa onerebilir misin 750W PSU. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen ayrı konu aç beni etiketle başka tavsiyeler de olur.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 13 Nisan 2025 #15 pagan dedi: Hocam istersen ayrı konu aç beni etiketle başka tavsiyeler de olur. Genişletmek için tıkla... Etiketledim.
pagan dedi: Hocam istersen ayrı konu aç beni etiketle başka tavsiyeler de olur. Genişletmek için tıkla... Etiketledim.