A atahanatmaca Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2018 #11 FrontPage. dedi: Kendimde kullanıyorum yukaıda yazılmış zaten aerecool KCAS olannı önerebilirim ben de. Genişletmek için tıkla... Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba?
FrontPage. dedi: Kendimde kullanıyorum yukaıda yazılmış zaten aerecool KCAS olannı önerebilirim ben de. Genişletmek için tıkla... Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba?
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Aralık 2018 #12 atahanatmaca dedi: Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Kronik seri olarak Corsair VS serisi kronik ses ve cızıltı yaptığını biliyorum belki münferit olarak bu modelde çıkmış olabilir ama kullanan çok kişi gördüm kimse şikayetçi değil. Stabil ve fiyatı uygun. Öneririm.
atahanatmaca dedi: Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Kronik seri olarak Corsair VS serisi kronik ses ve cızıltı yaptığını biliyorum belki münferit olarak bu modelde çıkmış olabilir ama kullanan çok kişi gördüm kimse şikayetçi değil. Stabil ve fiyatı uygun. Öneririm.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 13 Aralık 2018 #13 atahanatmaca dedi: Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... KCAS serisinde yenileme yapıldı ve artık bu sorun ortada yok.
atahanatmaca dedi: Ses yaptığı söyleniyor genelde o güç kaynağının. Doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... KCAS serisinde yenileme yapıldı ve artık bu sorun ortada yok.