JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #41 Benim önerim bu bütçeye 750W 80+ Bronze PSU. 20 TL'de cepte kalır. Ama illa 700W olsun diyorsanız az önce attığımı alın.
Benim önerim bu bütçeye 750W 80+ Bronze PSU. 20 TL'de cepte kalır. Ama illa 700W olsun diyorsanız az önce attığımı alın.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #42 JusTaUseR dedi: Benim önerim bu bütçeye 750W 80+ Bronze PSU. 20 TL'de cepte kalır. Genişletmek için tıkla... High Power 750w 80+ Bronze Akti̇f Pfc Psu Hpg-750br Bu iyi midir hocam?
JusTaUseR dedi: Benim önerim bu bütçeye 750W 80+ Bronze PSU. 20 TL'de cepte kalır. Genişletmek için tıkla... High Power 750w 80+ Bronze Akti̇f Pfc Psu Hpg-750br Bu iyi midir hocam?
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #43 High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Şu ürün daha iyi bunu alın bence.
High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Şu ürün daha iyi bunu alın bence.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #44 JusTaUseR dedi: High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Şu ürün daha iyi bunu alın bence. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat civarları alıncabilecek en iyi PSU'lar bunlardır değil mi?
JusTaUseR dedi: High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 750W 80+ Bronze (Element BR) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Şu ürün daha iyi bunu alın bence. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat civarları alıncabilecek en iyi PSU'lar bunlardır değil mi?
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #45 Evet aynen öyle.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #46 JusTaUseR dedi: Evet aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en iyi seçme butonu olsa şu an seçmiştim fakat yok.
JusTaUseR dedi: Evet aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en iyi seçme butonu olsa şu an seçmiştim fakat yok.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #47 Önemli değil. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. beğeniniz de yeter teşekkür için. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller.
Önemli değil. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. beğeniniz de yeter teşekkür için. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #48 JusTaUseR dedi: Önemli değil. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Beğeniniz de yeter teşekkür için. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Peki Akakçe güvenilir midir?
JusTaUseR dedi: Önemli değil. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Beğeniniz de yeter teşekkür için. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Peki Akakçe güvenilir midir?
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #49 Silinen üye dedi: Peki Akakçe güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Akakçe sizi en ucuz linke yönlendirir. Yani Akakçe'den almıyorsunuz ürünü. En ucuz Hepsiburada daysa oraya yönlendirir oradan alırsınız.
Silinen üye dedi: Peki Akakçe güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Akakçe sizi en ucuz linke yönlendirir. Yani Akakçe'den almıyorsunuz ürünü. En ucuz Hepsiburada daysa oraya yönlendirir oradan alırsınız.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #50 JusTaUseR dedi: Akakçe sizi en ucuz linke yönlendirir. Yani Akakçe'den almıyorsunuz ürünü. En ucuz Hepsiburada daysa oraya yönlendirir oradan alırsınız. Genişletmek için tıkla... Son sorum: Kasa: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. Bu güç kaynaklı kasa şu an bende var bu kasanın içindeki güç kaynağını çıkartıp bu alacağımı taksam sığar mı ya da sıkıntı çıkarır mı?
JusTaUseR dedi: Akakçe sizi en ucuz linke yönlendirir. Yani Akakçe'den almıyorsunuz ürünü. En ucuz Hepsiburada daysa oraya yönlendirir oradan alırsınız. Genişletmek için tıkla... Son sorum: Kasa: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. Bu güç kaynaklı kasa şu an bende var bu kasanın içindeki güç kaynağını çıkartıp bu alacağımı taksam sığar mı ya da sıkıntı çıkarır mı?