650W PSU önerisi

Hayır hiç sorun çıkartmaz. Direkt alın takın kullanın zerre sorun olmaz.

Bunu test etmek için programlar var. Test edin ona göre bakın duruma.

Eğer PSU yetmez ise parçaların ömrü kısalır ve parçaları bozabilirmiş diye duydum doğru mu yani atıyorum test ederken PSU yetmedi bir sıkıntı olur mu?
Bunu test etmek için programlar var. Test edin ona göre bakın duruma.

Eğer PSU yetmez ise parçaların ömrü kısalır ve parçaları bozabilirmiş diye duydum doğru mu yani atıyorum test ederken yetmedi ve kapandı sıkıntı olur mu?

Eğer PSU yetmez ise parçaların ömrü kısalır ve parçaları bozabilirmiş diye duydum doğru mu yani atıyorum test ederken PSU yetmedi bir sıkıntı olur mu?

Hayır zaten testler yetip yetmediğini anlamak için bir sorun olacaksa niye yapsınlar böyle bir test.

Hayır zaten testler yetip yetmediğini anlamak için bir sorun olacaksa niye yapsınlar böyle bir test.

Hayır ben bir konu açmıştım, 'sistem gereksinimlerinin 50W düşüğünü kullanırsak ne gibi sorunlar doğrur?' Diye. Birkaç kişi eğer yetmez ise sadece kapanmakla kalmaz, parçaların ömrünü kısaltmış olursun ve bozulabilir dedi o yüzden biraz korkuyorum test yaparken yetmemezlik olursa. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Testler farklı. Yetmediği anda kendini kapatıyor sistem. Yani normal sistemi tuştan kapatır gibi.

Testler farklı. Yetmediği anda kendini kapatıyor sistem. Yani normal sistemi tuştan kapatır gibi.

Peki testler bilgisayarı oyunda zorladığı kadar zorlar mı mesela 1 saat test yaptım kapanmadı 1 saatin sonunda rahatca oyun oynayabilir miyim?

Peki testler bilgisayarı oyunda zorladığı kadar zorlar mı mesela 1 saat test yaptım kapanmadı 1 saatin sonunda rahatca oyun oynayabilir miyim?

Tabii ki için rahat olsun 1 saat test yap kapanmadıyda istediğini yap yine de kapanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…