Bir ürüne sahip olman, o ürün hakkında her şeyi bildiğin anlamına gelmiyor. 20ms spike gibi bir gerçeklik var ortada ve bunu inkar ediyorsun. Adamlar senin baktığın gibi HWiNFO'dan bakmıyor bu değerlere. Laboratuvar ekipmanlarıyla ölçüm yapıyorlar.Haklısınızdır hocam, besleyebilir yeni ve daha güçlü bir PSU almayın, 650W fazlasıyla yeter dediğim için hata bende sanırım. Yazmadığım şeyleri söylemişim gibi varsaydığınızdan dolayı cevap vermekte başta benim hatamdı sanırım algılama potansiyeli her canlı için farklı olduğunu bazen unutuyor insan. Size iyi Sosyaller.
İade edicem hocam kargoya vermeyi bekliyorum şuan tek kafamdaki soru paketi açılmış 2.ürün cart curt yaparlarsa mahkemede uğraşmak istemiyorum o yüzden yoksa elbetteki iade edicem bozuk kartı ne yapayım.Haklısınızdır hocam, besleyebilir yeni ve daha güçlü bir PSU almayın, 650W fazlasıyla yeter dediğim için hata bende sanırım. Yazmadığım şeyleri söylemişim gibi varsaydığınızdan dolayı cevap vermekte başta benim hatamdı sanırım algılama potansiyeli her canlı için farklı olduğunu bazen unutuyor insan. Size iyi Sosyaller.
Birinci elden denemediğim için az önce söylediğim gibi çok yorum yapmak istemiyorum şu olabilir bu olabilir gibi ama iade edip yeni bir karta yönelmen daha iyi bir seçim olabilir.
Bence arkadaşın yazdıklarını biraz abartmışsın bro, yaklaşımın agresifçe geldi onun yazdıklarına kıyasla ve yazdığı hiçbir yazıda kesinlik görmüyorum ama sanki hüküm verirmişçesine konuşuyor gibi cevaplamışsın, ayrıca spike testleri PSU kalitesizliğine ve kartın yazılım-limit bozumuna göre değişir bu testler onlarca kez yapılıyor tek test sonucu olmuyor, yani bu değerler her zaman olacak diye bir olay kesin değil. En başta 650W besleyebilir yerine daha açık yazması lazımmış arkadaşın orada hatalı ama senin yazdıkların biraz saygısız ve gereksiz abartı olmuş. Şimdi bunları söyledim diye bana da saldırma ama görünen o.Bu arada bu attıklarım sadece 4090'ın güç tüketimi. Daha geriye işlemcisi var, diğer takılı parçalar var... RTX 4090 alıp da 650W PSU için cimrilik yapan bir insanı da ilk kez görüyorum
Bro bende RX 5700 XT vardı, WattMan ve Black-screen çok veriyordu. İade kısmında biraz uğraştırabilirler firmasına göre ama öyle ya da böyle almak zorundalar 14 günü geçirmediysen.İade edeceğim hocam kargoya vermeyi bekliyorum şu an tek kafamdaki soru paketi açılmış 2.ürün cart curt yaparlarsa mahkemede uğraşmak istemiyorum o yüzden yoksa elbetteki iade edeceğim bozuk kartı ne yapayım.
14 gün olmadı daha hocam 3 4 bilemedin 5 gün oldu oda araya 1 mayıs girdi haftasonu girdi diye oldu yoksa direkt vermiştim. Trendyoldan aldım indirimde diye kendi satıyordu trendyolun. Ne gibi bir yol izlemeliyim kargoya iade olarak verinceBence arkadaşın yazdıklarını biraz abartmışsın bro, yaklaşımın agresifçe geldi onun yazdıklarına kıyasla ve yazdığı hiçbir yazıda kesinlik görmüyorum ama sanki hüküm verirmişçesine konuşuyor gibi cevaplamışsın, ayrıca spike testleri PSU kalitesizliğine ve kartın yazılım-limit bozumuna göre değişir bu testler onlarca kez yapılıyor tek test sonucu olmuyor, yani bu değerler her zaman olacak diye bir olay kesin değil. En başta 650W besleyebilir yerine daha açık yazması lazımmış arkadaşın orada hatalı ama senin yazdıkların biraz saygısız ve gereksiz abartı olmuş. Şimdi bunları söyledim diye bana da saldırma ama görünen o.
Bro bende RX 5700 XT vardı, WattMan ve Black-screen çok veriyordu. İade kısmında biraz uğraştırabilirler firmasına göre ama öyle ya da böyle almak zorundalar 14 günü geçirmediysen.
Hatalı ürün falan diye verirsen alıp inceleme başlatırlar uzarda uzar, 14 gün içerisinde koşulsuz iade üzerinden ver hiç uğraşma. En fazla hayırdır derler dersin beğenmedim.14 gün olmadı daha hocam 3 4 bilemedin 5 gün oldu oda araya 1 Mayıs girdi hafta sonu girdi diye oldu yoksa direkt vermiştim. Trendyol'dan aldım indirimde diye kendi satıyordu Trendyol'un. Ne gibi bir yol izlemeliyim kargoya iade olarak verince
İşlemci için ekran kartı önerisi çok gördüm ama PSU için ekran kartı ilk defa görüyorum. Bütçe?
Anlamamakta ısrarcısınız sanırım. "Besleyebilir" demek ile "kullanılabilir" demek ile "OC yapmazsan kullanılabilir" demek aynı şeydir ve hepsi yanlıştır. Spike her durumda her zaman olabilen bir şeydir.Kesinlik görmüyorum ama sanki hüküm verirmişçesine konuşuyor gibi cevaplamışsın, ayrıca spike testleri PSU kalitesizliğine ve kartın yazılım-limit bozumuna göre değişir
Doğru söylüyorsun, bu değerlerden daha üstünü de görebilirsin, daha aşağısını da. Ama şu TechPowerUp'ta gördüğün sadece bir sonuçta bile bu değeri görüyorsan, günlük kullanımda kim bilir daha üstünü de görebilirsin.bu testler onlarca kez yapılıyor tek test sonucu olmuyor, yani bu değerler her zaman olacak diye bir olay kesin değil.
İade kodu alırken ürün kalitesini beğenmedim diye aldım hocam.Hatalı ürün falan diye verirsen alıp inceleme başlatırlar uzarda uzar, 14 gün içerisinde koşulsuz iade üzerinden ver hiç uğraşma. En fazla hayırdır derler dersin beğenmedim.
Umarım uğraşmanı gerektirmezler dostum her firma bir Amazon olamıyor bazen.İade kodu alırken ürün kalitesini beğenmedim diye aldım hocam.
Umarım gerekmez hocam mahkemeye falan vermekte istemiyorum. Amazondan alınca ama farklı satıcı olsa da yine amazon ilgileniyor mu peki ?Umarım uğraşmanı gerektirmezler dostum her firma bir Amazon olamıyor bazen.