Hayır güvenme asla. Corsair Delta Spec RGB ve VS550 80+ tavsiye ederim. Neden 650W şart koştun sistem özelliklerin nedir? Eğer cidden lazımsa ona göre tavsiye vereceğim.
Hayır güvenme asla. Corsair Delta Spec RGB ve VS550 80+ tavsiye ederim. Neden 650W şart koştun sistem özelliklerin nedir? Eğer cidden lazımsa ona göre tavsiye vereceğim.
@vggdrasill
Dur bakalım dostum. O sistemin parçalarını tek tek almayacaksın değil mi? Kaliteli bir 550W yetecektir mesela VS550 gri etiket. Hazır sistem alacaksan linkini atar mısın?
@vggdrasill
Dur bakalım dostum. O sistemin parçalarını tek tek almayacaksın değil mi? Kaliteli bir 550W yetecektir mesela VS550 gri etiket. Hazır sistem alacaksan linkini atar mısın?
@vggdrasill
PSU tavsiyesi istemek yerine sistem tavsiyesi isteyeceğin bir konu açmanı öneririm. En başta Harddisk almak yerine SSD'ye fokus atmak daha mantıklı, Toshiba OCZ serisi kronik problemli, RX 5600 XT'ye o kadar para verilmez, tek siteden aldığın için çok pahalıya denk geliyor. Dediğim gibi sen direkt git ve sistem tavsiyesi iste. İstersen beni etiketleyebilirsin o konuya