2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 22 Haziran 2020 #11 vggdrasill dedi: Kardeşim konu oluşturdum seni de etiketledim.Öneri yaparsan çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana daha bildirim gelmedi. Konunun onaylanmamıştır daha biraz beklemen gerekecek.
vggdrasill dedi: Kardeşim konu oluşturdum seni de etiketledim.Öneri yaparsan çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bana daha bildirim gelmedi. Konunun onaylanmamıştır daha biraz beklemen gerekecek.
V vggdrasill Femtopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 35 22 Haziran 2020 #12 277662 dedi: Bana daha bildirim gelmedi. Konunun onaylanmamıştır daha biraz beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Aynen daha onay bekliyor.İlk defa bilgisayar topluyorum ve çıkabileceğim max limit 7000 tl civarı.Bu aralıkta önerirsen sevinirim
277662 dedi: Bana daha bildirim gelmedi. Konunun onaylanmamıştır daha biraz beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Aynen daha onay bekliyor.İlk defa bilgisayar topluyorum ve çıkabileceğim max limit 7000 tl civarı.Bu aralıkta önerirsen sevinirim