Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 14 Şubat 2022 #11 alihanvardertyok dedi: MSI kombosu yapacaksanız alınabilir. Kasasını biliyoruz ama bu seriye ait güç kaynakları hakkında doğru düzgün bilgilendirme yok. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını ayrı, kasayı ayrı aldım hocam.
alihanvardertyok dedi: MSI kombosu yapacaksanız alınabilir. Kasasını biliyoruz ama bu seriye ait güç kaynakları hakkında doğru düzgün bilgilendirme yok. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını ayrı, kasayı ayrı aldım hocam.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #12 Tesla Bobini dedi: Güç kaynağını ayrı, kasayı ayrı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... MSI ürünleri ama. Birleştirdiğiniz zaman kombo olur. MSI kasa ve MSI güç kaynağı paylaştınız.
Tesla Bobini dedi: Güç kaynağını ayrı, kasayı ayrı aldım hocam. Genişletmek için tıkla... MSI ürünleri ama. Birleştirdiğiniz zaman kombo olur. MSI kasa ve MSI güç kaynağı paylaştınız.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 14 Şubat 2022 #13 @alihanvardertyok Pardon, ben karıştırdım. Paylaştığım kasa ve güç kaynağını aldım ikisi de MSI olan yani.
@alihanvardertyok Pardon, ben karıştırdım. Paylaştığım kasa ve güç kaynağını aldım ikisi de MSI olan yani.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #14 Tesla Bobini dedi: @alihanvardertyok Pardon, ben karıştırdım. Paylaştığım kasa ve güç kaynağını aldım ikisi de MSI olan yani. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımlar dilerim o halde.
Tesla Bobini dedi: @alihanvardertyok Pardon, ben karıştırdım. Paylaştığım kasa ve güç kaynağını aldım ikisi de MSI olan yani. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımlar dilerim o halde.