teşekkür ederim dostum sağol bakacağım. bu psu iyi diyorsunuz sanırım diğer yorumlardada gördüm iyi bir psu yani...Bütçeyi aşıyor fakat çok iyiler.
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
teşekkür ederim dostum bu psu diğer yorumlardada gördüm pek bilmiyorum ama iyi sanırım bakacağım teşekkürlerAdata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Pylon PYLON650B 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Beyaz - BATTLECRUISER-WHCWW | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com
Evet güç kaynağı oldukça iyidir.teşekkür ederim dostum sağol bakacağım. bu psu iyi diyorsunuz sanırım diğer yorumlardada gördüm iyi bir psu yani...
Teşekkür ederim dostum bakacağım bu psu diğer yorumlardada var bakacağım bu psuya teşekkürler.Fiyat kriteriniz görmezden gelinmiş. 1550 liralık öneri yapılmış. Şu kasa ile yine önceden yazılmış XPG Pylon güç kaynağı olabilir.
Thermaltake Versa J23 Tempered Glass RGB Edition CA-1L6-00M1WN-01 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermaltake Versa J23 Tempered Glass RGB Edition CA-1L6-00M1WN-01 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Başka kasa modellerine bakıyorum.
Bu kasayı almayın. Önü cam ve hava alacak yeri yok. Sisteminiz çok sıcak çalışır.Teşekkür ederim dostum bakacağım bu psu diğer yorumlardada var bakacağım bu psuya teşekkürler.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Şu şekilde bir sistem topladım;
ASUS ROG STRIX 2060S ekran kartı.
ASUS B550-F ROG STRIX anakart.
AMD Ryzen 5 5600X işlemci.
Thermaltake 3600 MHz RAM.
Samsung 970EVO M.2 SSD.
Cooler Master 120mm sıvı soğutucu.
Bu şekilde bir sisteme 900-1300 TL bandında iyi bir PSU'lu kasa önerilerinize ihtiyacım var. Cooler Master marka midtower bir kasa baktım 1366 lira lakin daha uyguna var mıdır bildiğiniz diye size danışmak istedim.