L loyalwolf Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Merhabalar ben PSU'lu kasa almayı düşünüyorum düşündüğüm marka. Corsair Spec Delta 650W 80+ Bundan daya iyi veya 800 900 TL civarı farklı kasa + farklı PSU kombinasyonu varsa önerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Merhabalar ben PSU'lu kasa almayı düşünüyorum düşündüğüm marka. Corsair Spec Delta 650W 80+ Bundan daya iyi veya 800 900 TL civarı farklı kasa + farklı PSU kombinasyonu varsa önerinize açığım.
Rhaelva Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Spec Delta kalitelidir fakat onun yerine Zalman N5MF + FSP Hydro HD600 alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu olarak daha iyi olacaktır.
Spec Delta kalitelidir fakat onun yerine Zalman N5MF + FSP Hydro HD600 alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu olarak daha iyi olacaktır.
L loyalwolf Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Rhaelva dedi: Spec Delta kalitelidir fakat onun yerine Zalman N5MF + FSP Hydro HD600 alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu olarak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... FSP çok duydum ama kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Rhaelva dedi: Spec Delta kalitelidir fakat onun yerine Zalman N5MF + FSP Hydro HD600 alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu olarak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... FSP çok duydum ama kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?