650W Sharkoon PSU elektrik kesintisinde yanar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır daha ucuza daha iyisi varken o sistemlerde de kullanılmaz. Bazen sistemi açamıyorsun bile.

Ne iyi ne kötü, insanlar sırf Sharkoon diye kötülüyor bahaneleri de 10 yıllık iç yapı kullanması. Fakat sanırım 5-6 adet koruması var ve bu güzel bir şey. Fiyatına göre bence en iyisi ben de almayı düşünüyorum.

Hayır daha ucuza daha iyisi varken o sistemlerde de kullanılmaz. Bazen sistemi açamıyorsun bile.

Ben o kadar kullanan gördüm şu koskoca forumda bir tane o model hakkında sorun yaşayan ya gördüm ya görmedim. İnanın fazla abartılıyor ya ben çok eskiden dandik Çin markası ne 80+ ne bir şey olmayan PSU 10 yıl dayandı ya(kaç kere elektrik gitti hem de). yani anlatmak istediğim ben ne sorun gördüm ne de şikayet. Hatta inanın Corsair CX serisinin bu modelden daha çok sorunu var kanıt atabilirim isterseniz onlarca.

Koruma koymak zor değil. Ayrıca Sharkoon'un iyi ürünleride var.

Yani alternatifleri var ama haklısın berbat bir ürün değil.

Şikayetvar sitesinde RM850X ile ilgili şikayette bulursun. Çok bakmamak lazım bu siteye. Sonuçta her üründe sorun çıkabilir.

Şikayetvar sitesinde RM850X ile ilgili şikayette bulursun. Çok bakmamak lazım bu siteye. Sonuçta her üründe sorun çıkabilir.

Tamam aynı şeyi diyoruz inanın abarttığınız gibi bir PSU kesinlikle değil. Bazı kullanıcılar var bir de varya gömmüşler bu modeli Türkiye'de en çok satılan PSU'lardan birisi bu ya 1 tane adam gibi şikayet yok ya(1 tane bulabildim oda cızırtı sorunlu iade edip yenisini göndermişler.).

Nereden çıkartıyorlar anlamıyorum ki.

Sistemim 7 bin TL.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…