Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar elimde bu iki PSU var bu ikisinden birini kullanacağım biri 550W 80+ Gold diğeri ise 650W 80+ Bronze. İkisi de Rampage marka değişme imkanım yok. Bu ikisinden birini kullanmalıyım. Hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Arkadaşlar elimde bu iki PSU var bu ikisinden birini kullanacağım biri 550W 80+ Gold diğeri ise 650W 80+ Bronze. İkisi de Rampage marka değişme imkanım yok. Bu ikisinden birini kullanmalıyım. Hangisini önerirsiniz?
KS KS Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #21 Süleyman Yusuf dedi: Fiyatı ne kadar? Benim attığımdan daha düşük kalite bir model. Genişletmek için tıkla... Corsair Gaming kasa ile beraber verecek 750 lira. Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: Fiyatı ne kadar? Benim attığımdan daha düşük kalite bir model. Genişletmek için tıkla... Corsair Gaming kasa ile beraber verecek 750 lira.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #22 Wontyrex dedi: Corsair Gaming kasa ile beraber verecek 750 lira. Genişletmek için tıkla... "Corsair Gaming Kasa" dediğiniz nedir bilmiyorum. Model lazım. Dediğim gibi söylediniz güç kaynağı benim önerdiğimden daha düşük bir model. Ben o güç kaynağını da tercih etmezdim. Artı 0 Eksi
Wontyrex dedi: Corsair Gaming kasa ile beraber verecek 750 lira. Genişletmek için tıkla... "Corsair Gaming Kasa" dediğiniz nedir bilmiyorum. Model lazım. Dediğim gibi söylediniz güç kaynağı benim önerdiğimden daha düşük bir model. Ben o güç kaynağını da tercih etmezdim.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #23 ayrx dedi: Mantıken 650W olan daha mantıklı değil mi hocam soru biraz saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim onu kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
ayrx dedi: Mantıken 650W olan daha mantıklı değil mi hocam soru biraz saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam görmedim onu kusura bakmayın.