650W'lık sisteme UPS önerisi

melihk1

Decapat
Merhahalar sistem özelliklerim şöyle
-MSI RTX 2070 Armor
-AMD Ryzen R5 2600 CPU
-MSI B450M PRO anakart
- G.Skill 2x8 3200MHz
-650W güç kaynağı
-ASUS TUF VG27aq mönitör ve bir de modem bağlı olacak şekilde elektrik kesintisi anında 5dk idare edebilecek UPS arıyorum
Sizce bu model nasıldır baska bir marka ve VA değeri öneriniz var mi? Simdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence paylaşmış olduğunuz UPS yeterli. Daha fazla ödemenize gerek yok. Sanırım 2K monitöre sahipsiniz. Ryzen 5 2600'ün RTX 2070 ile performansından memnun musunuz?
teşekkür ederim öneriniz için.Sistemim hakkında başta ben de endişeliydim darboğaz konusunda.Ancak gayet stabil çalışıyor hiçbir şekilde darboğaz yaşamadım.2k performansı gayet tatmin edici diyebilirim
S-Link UPS alınmaz. Makelsan alabilirsiniz, kalitelidir. Tunçmatik önceden çok iyiydi ama son zamanlarda bozdu diyorlar.
Unutmayın, UPS'in amacı sistemi kapatmak için süre tanıması.
önerebileceğiniz bir model var mı

Son düzenleme:
önerebileceğiniz bir model var mı
Hocam önerebileceğim bir model yok, alırken dikkat etmeniz gereken nokta akülerin tarihi. Bunların olayı aküler ve aküler de boş durdukça ömrü gidiyor. Firmaları arayarak bu konuda bilgi alabilirsiniz. Tavsiyem APC'nin kaliteli modellerini almanız. Ekşi Sözlükte konuyla ilgili bilgi veren bir entry vardı. UPS vs diye araştırırsanız görürsünüz. Firmalara da bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı