655TL'ye Exper model M1115 notebook alınır mı?

Bütçe
655
Yer
Konya
SSD veya HDD modeli
120gb
Hepinize merhaba arkadaşlar ben eski oyunları denemek gündelik işler ve malum işler için bu bilgisayarı almak istiyorum normal bilgisayarımda virüs bulaşır diye yapamadığım şeyleri bu PC'de yapacağım sizce alınır mı? Aşağıya satıcı açıklaması koyuyorum Param Güvende ile satıyor.
Satıcı açıklaması:
Exper model M1115 notebook. 120 GB kusursuz hard disk, 2 GB RAM, 10 inç ekran. Windows 7 lisanslı yüklü, adaptörü yanında, üründe ve ekranda kıl gibi ufak çizikler dışında kırık çıkık çatlak veya başka türlü bir kusur denebilecek bir şey yoktur. Oyun dışında pek çok işinizi görecektir. Pili %100 doluyor 35-40 dakika gidiyor.
Bu arada laptopu alırsam RAM slotu boşsa 2 GB daha RAM takacağım kaç RAM slotu vardır bu bilgisayarın bilgisi olan arkadaşlar söylerse iyi olur.

O bütçelerde ya PGA478 işlemcili bilgisayar bakın ya da AMD C serisi APU işlemcili netbook bakın. Sizin bilgisayarda muhtemelen Atom işlemci vardır, AMD C serisi APU'ların grafik performansı daha iyi oluyor Atom'lara göre.

O bütçelerde ya PGA478 işlemcili bilgisayar bakın ya da AMD C serisi APU işlemcili notebook bakın. Sizin bilgisayarda muhtemelen atom işlemci vardır, AMD C serisi APU'ların grafik performansı daha iyi oluyor Atom'lara göre.

Hocam maalesef çevremde AMD APU laptoplar yok(küçük bir ilçede duruyorum şu an) pazarlık ile belki 600TL'ye indirebilirim sizce değer mi ve yukarıda yazdığım işleri yapabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı