65k sıralamaya ne yazılır?

modric

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tercihen mühendislik öncelikli olmak üzere bu sıralamaya ne yazılabilir öneriniz var mı? Kimya mühendisliği yazmayı düşünüyordum o sıralamaya gelen, işsiz kalırsın diyorlar benim de tavsiyeye ihtiyacım var.

Kanka Ege Üniversitesi biyomühendisliğe bir bakar mısın?

Gebze Elektronikten başla elektrik elektronik filan yazabilirsin ama bunlar hep kişiliğinle ilgili iyi araştır

Hocam peki maaş imkanları nasıl tecrübe arttıkça ciddi maaşlar söz konusu mu, bölüm zor mu, iyi bir üniversitede okumak şart mı? Teşekkür ederim.
Maaşlar gayet iyi. Amerika'daki senior bir petrol mühendisi aylık 30 bin dolara kadar kazanabiliyor. Bölüm zor, termodinamikle iç içe bir bölüm. 100.000'in altında birkaç üniversitede var ve hepsi köklü üniversiteler. 65 binle Ege, YTÜ gibi üniversitelere girilebilir ve bunlar iyi üniversiteler. İngilizce okumanı öneririm bölümü. Zira yurt dışında çok ihtiyaç duyulan bir meslek.

Şunu da ekleyim, revaçta olan bir bölüm. Benim girdiğim sene 105 bin olan bölüm önce 89 bine sonra 76 bine çekti. Bu sene 65-66 bine çekmesini beklıyorum.

Gazi ya da Ankara yazmayı düşünüyorum olmazsa Gebze Cerrahpaşa falan. Umarım Türkiye'deki maaşlar da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…