65W GaN şarj adaptörünün tek çıkışından 65W alınabilir mi?

Nosamin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Çin'den şarj adaptörü aldım. Malzeme kalitesi ve ağırlığı hoşuma gitti ancak 3 portu var ve USB-C+USB-C kablo ile ancak 27W güç gösteriyor kablonun göstergesinde( kablo Mcdodo marka). Şimdi bir yerlerde sorun mu var yoksa olması gereken bu mudur? Volt amper değerleri kutu üstünde böyle gösterilmekte.

Şarj ettiğim telefon Redmi Note 12 Pro.

Dosya Ekleri

• IMG_20231011_010932.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 62
Bağladığinız cihazların şarj voltajı, 5V ise normal. Maksimum akım 3A olarak belirlenmiş. 5V cihaz ile en fazla 15W çekebilirsiniz, ama 20V cihaz ile (20V için 2,25A demiş) 45W çekebilirsiniz.

Ama alamıyorum. Kablo orijinal MC dodo üzerinde 100W yazıyor. Ampere uygulamasından kontrol ettim 33W şarj aleti ile aynı değerlerde. Arkadaştan da orijinal 67 W şarj aletini alıp denedim Ampere uygulamasında yaklaşık 2 katı mAh değerleri çıktı.

@Nosamin Sadece telefon şarj ediyorsanız, 65W görebilmeniz o şarj aleti ile pek de mümkün gözükmüyor. Laptop ile beraber, telefon ya da tablet şarj ederseniz olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…