lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Mart 2021 #1 65 watt TDP'li GTX 1050 Ti besleyecek Xeon işlemci var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2021
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 3 Mart 2021 #2 Herhangi bir Xeon işlemci oluyor mu soket farketmeksizin? 65 watt sınırı neden hocam? 85 watt önereyim; Xeon Silver 4210 Besler bence.
Herhangi bir Xeon işlemci oluyor mu soket farketmeksizin? 65 watt sınırı neden hocam? 85 watt önereyim; Xeon Silver 4210 Besler bence.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Mart 2021 #3 JenLedger dedi: Herhangi bir Xeon işlemci oluyor mu soket fark etmeksizin? 65 Watt sınırı neden hocam? 85 Watt önereyim; Xeon Silver 4210. Besler bence. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU 350 Watt şu anda 65 Watt işlemci kullandığım için sıkıntısız çalışmasını ve yeni güç kaynağını almasını istemiyorum.
JenLedger dedi: Herhangi bir Xeon işlemci oluyor mu soket fark etmeksizin? 65 Watt sınırı neden hocam? 85 Watt önereyim; Xeon Silver 4210. Besler bence. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU 350 Watt şu anda 65 Watt işlemci kullandığım için sıkıntısız çalışmasını ve yeni güç kaynağını almasını istemiyorum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #4 lülünaz dedi: 65 watt TDP'li GTX 1050 Ti besleyecek Xeon işlemci var mı? Genişletmek için tıkla... 65W altında L serisi Xeonlar var. L5420 gibi.
lülünaz dedi: 65 watt TDP'li GTX 1050 Ti besleyecek Xeon işlemci var mı? Genişletmek için tıkla... 65W altında L serisi Xeonlar var. L5420 gibi.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 3 Mart 2021 #5 lülünaz dedi: Hocam PSU 350 Watt şu anda 65 Watt işlemci kullandığım için sıkıntısız çalışmasını ve yeni güç kaynağını almasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuanki işlemciniz nedir? Her Xeon birbiriyle uymuyor soketler farklı.
lülünaz dedi: Hocam PSU 350 Watt şu anda 65 Watt işlemci kullandığım için sıkıntısız çalışmasını ve yeni güç kaynağını almasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuanki işlemciniz nedir? Her Xeon birbiriyle uymuyor soketler farklı.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Mart 2021 #6 JenLedger dedi: Şu anki işlemciniz nedir? Her Xeon birbiriyle uymuyor soketler farklı. Genişletmek için tıkla... Şu anki işlemci Pentium ama yeni güç kaynağı masrafı çıkmasın diye 65 Watt istiyorum.
JenLedger dedi: Şu anki işlemciniz nedir? Her Xeon birbiriyle uymuyor soketler farklı. Genişletmek için tıkla... Şu anki işlemci Pentium ama yeni güç kaynağı masrafı çıkmasın diye 65 Watt istiyorum.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 3 Mart 2021 #7 lülünaz dedi: Şu anki işlemci Pentium ama yeni güç kaynağı masrafı çıkmasın diye 65 Watt istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Pentium ama? Anakart değişmeniz gerekebilir çünkü farklı Xeon işlemciler için.
lülünaz dedi: Şu anki işlemci Pentium ama yeni güç kaynağı masrafı çıkmasın diye 65 Watt istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi Pentium ama? Anakart değişmeniz gerekebilir çünkü farklı Xeon işlemciler için.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Mart 2021 #8 JenLedger dedi: Hangi Pentium ama? Anakart değişmeniz gerekebilir çünkü farklı Xeon işlemciler için. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye göre anakart alacağım.
JenLedger dedi: Hangi Pentium ama? Anakart değişmeniz gerekebilir çünkü farklı Xeon işlemciler için. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye göre anakart alacağım.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #9 lülünaz dedi: Hocam işlemciye göre anakart alacağım. Genişletmek için tıkla... Şu anki anakartınız nedir? Eğer Xeon destekliyorsa boşuna anakart almaya gerek kalmaz.
lülünaz dedi: Hocam işlemciye göre anakart alacağım. Genişletmek için tıkla... Şu anki anakartınız nedir? Eğer Xeon destekliyorsa boşuna anakart almaya gerek kalmaz.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 3 Mart 2021 #10 cagancandas dedi: Şu anki anakartınız nedir? Eğer Xeon destekliyorsa boşuna anakart almaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... G41MT-S2P LGA 775 bu anakarta daha önce E5450 ile Q9550 aldım ikisini de 500 Watt PSU ile denedim yine PC yük altında reset attı. Tahminimce anakart yüksek TDP'li işlemcileri kaldırmıyor.
cagancandas dedi: Şu anki anakartınız nedir? Eğer Xeon destekliyorsa boşuna anakart almaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... G41MT-S2P LGA 775 bu anakarta daha önce E5450 ile Q9550 aldım ikisini de 500 Watt PSU ile denedim yine PC yük altında reset attı. Tahminimce anakart yüksek TDP'li işlemcileri kaldırmıyor.