6600 TL sistem toplama

Berkay Keleş

Hectopat
Arkadaşım eski bilgisayarını satıp yeni bir tane alacak. Donanım konusunda onun hiç, benim az buz bilgim var. Ama emin olmak için sizlere de sorayım. 6.000TL bütçe ile monitör dahil nasıl bir sistem önerirsiniz? Alttaki sistem benim kendi yaptığım sistem.
https://www.hepsiburada.com/patriot...sogutuculu-p-HBV00000J8N5A?magaza=Hepsiburada (X2)
Sarı sitede 2. el bir RX 560 (1000TL civarı)

kasadaki psuda 80+ sertifikası göremedim onun dışında ekran kartını iyice inceleyin zamanında rx560 gibi kartlarla mining yapıldı bunların dışında bir aksilik görmedim ben

Sistem vasat. Şunu alın:
RAM'i x2 yapın, SSD boş bırakıp bunu alın:

Bu topladığınız sistem ile arkadaşınızı sevmiyorsunuz kanısındayım. Bu devirde hazır sistem almak daha mantıklı malum ekran kartı yok ortada.

Öncelikle merhaba size tavsiyem şu şekilde olacak.
Hazır sistemlere bakın bir derim. Daha dün Webtekno sistem yayınladı mesela ve yine fiyatına göre fena değildi ekran kartı stok sıkıntısını düşünürsek. Hem daha makul fiyat olur ve sizde bütçe ile beğeneceğiniz hazır sisteme yükseltme yapabilirsiniz.

Size katılıyorum alınacaksa en azından buna yakın bir şey alıp para da yetiyorsa küçük yükseltme yapıp bırakılmalı bence. Ancak geleceğe dönük olsun diye anakart B460M PRO alınabilir gibi. Daha sora bir M.2 alınır.

Bir saniye nasıl GTX 1650, i3 10100F sistem bu fiyata olabilir? GTX 1650 bu fiyata zaten.

Hocam bu sistemi 1TB depolama ile 6000 civarı yapabilir miyiz? En iyi nasıl fiyatı düşürebiliriz çünkü 240GB çok az.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…