6600 TL'ye i7 4790K ve GTX 980 Tabanlı Sistem Toplama

Emir D.

Kilopat
Daha fazla  
Oyun için mi sistem ? Parçalar uyumlu. Bence R9 300 serisini bekleyin derim. İşlemci oyun içinse bence gereksiz, RAM'de aşırıya kaçmış güç kaynağı da. Hayali sistem mi ? @MF @SypeR

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi ne amaçla toplayacaksınız?

Oyun amaçlıysa ve illa 6600 tl yı kullanacağım dıyorsan @Silinen üye 'ın söylediği sistemi toplayabilirsin. Sadece kasa olarak aynı paraya Exa bilgisayardan corsair graphite 230t alabılırsın kargo ucretsız. Bunun haricinde parçaları Eksenbilgiyar, Hızlıal, İnventus, Sinerji ve Exa bilgisayardan tek tek bakarak fiyatları karsılastırarak topla. Hemen hemen 200-300 tl düşer fiyat onunlada ssd 240 veya 256 gb yaparsın daha rahat olursun :)

Son düzenleme:
980'in devasa performansından yararlanmak istiyorsan 144hz bir monitör almalısın. Önerdiğim sistemi şiddetle tavsiye ediyorum.

6500 TL Oyun Sistemi.jpg

Sistem oyun için. RAM biraz aşırıya kaçtı farkındayım. 16 GB yine Gskill'in RAM'lerini mi alsam acaba? Fiyat olarakta düşer düşünmüştüm aslında ama çok fazla bir perfomans düşmesi olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem oyun için ram biraz aşırıya kaçtı farkındayım 16 gb yine Gskill in ramlerinimi alsam acaba fiyat olarakda düşer düşünmüştüm aslında ama... çok fazla bir perfomans düşmesi olurmu ?
8GB RAM en az 2 sene boyunca hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmaz. Oyunu oynatan bileşen RAM değil GPU'dur. Bunu bilerek sistemi alın.

Selam,

Size tavsiyem aşağıda yazdığım sistemi almanızdır:

• Intel Core I7 4790K
  • MSI Z97 Gaming 7
  • Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz CL9
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
  • MSI GTX 970 TF5 x2
  • Samsung 850 Evo 120GB
  • Corsair 200R
  • Zalman ZM600-LX
  • Cooler Master TPC 612
  • AOC G2460PQU

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı