sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #21 Korvo17 dedi: Çok sağ ol hocam, daha iyileri hepimizin olsun inşaallah Genişletmek için tıkla... Bende satıp 3070 Ti alırsam inşallah olacak reis Son düzenleme: 21 Nisan 2022
Korvo17 dedi: Çok sağ ol hocam, daha iyileri hepimizin olsun inşaallah Genişletmek için tıkla... Bende satıp 3070 Ti alırsam inşallah olacak reis
Korvo17 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 91 22 Nisan 2022 #22 sfkulusoy dedi: Bende satıp 3070 Ti alırsam inşallah olacak reis Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa olur kral, bende trendyoldaki indirimi kaçırdım diye üzülüyordum, başka bi kapı açıldı karşıma. Her şey olabiliyor hayatta
sfkulusoy dedi: Bende satıp 3070 Ti alırsam inşallah olacak reis Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa olur kral, bende trendyoldaki indirimi kaçırdım diye üzülüyordum, başka bi kapı açıldı karşıma. Her şey olabiliyor hayatta
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #23 Korvo17 dedi: Nasipte varsa olur kral, bende Trendyol'daki indirimi kaçırdım diye üzülüyordum, başka bir kapı açıldı karşıma. Her şey olabiliyor hayatta Genişletmek için tıkla... Haklısın reis.
Korvo17 dedi: Nasipte varsa olur kral, bende Trendyol'daki indirimi kaçırdım diye üzülüyordum, başka bir kapı açıldı karşıma. Her şey olabiliyor hayatta Genişletmek için tıkla... Haklısın reis.