@Hikonur bir sorun yok. Ben Cyberpunk 2077 oynarken 130W civarı çekiyor, normalde kağıt üzerinde 160W görünüyor. İhtiyacı yoksa neden fazla güç çeksin?
@Hikonur bir sorun yok. Ben Cyberpunk 2077 oynarken 130W civarı çekiyor, normalde kağıt üzerinde 160W görünüyor. İhtiyacı yoksa neden fazla güç çeksin?
@Hikonur ekran kartı kullanımı yüksekse oradaki sıkıntı oyun ayarlarından falandır. Git Furmark'ta 1080P benchmark yap, çıkan sonucu submit deyip linki paylaş bakalım.
@Hikonur ekran kartı kullanımı yüksekse oradaki sıkıntı oyun ayarlarından falandır. Git Furmark'ta 1080P benchmark yap, çıkan sonucu submit deyip linki paylaş bakalım.
10 numara değerler bende 153 FPS çıkmıştı, akıyor sistemin. Sorunun %90 GTA ile alakalı, güçlü kartlarla FPS sorunu yaşayanlar oluyordu bir de çok eski bir oyun. Başka oyunlarda sorun yoksa takılma buna. RDR2 falan dene daha iyi olur.
10 numara değerler bende 153 FPS çıkmıştı, akıyor sistemin. sorunun %90 GTA ile alakalı, güçlü kartlarla FPS sorunu yaşayanlar oluyordu bir de çok eski bir oyun. Başka oyunlarda sorun yoksa takılma buna. RDR2 falan dene daha iyi olur.
Aga değerler iyide sorun şu oyunlarda FPS'im almam gereken sonuçlar değil ETS de almam gerekenden az FPS alıyorum ve PC daha dün aldım dünden beri bununla uğraşıyorum.