Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Wi-Fi, Ethernet vs. kullanıyor musunuz? Modeli nedir? Belki uyumlu değildir. Detaylı yazmalısınız sistem bilgilerini, konu Hackintosh ise önemli çünkü bu bilgiler.
Wi-Fi, Ethernet vs. kullanıyor musunuz? Modeli nedir? Belki uyumlu değildir. Detaylı yazmalısınız sistem bilgilerini, konu Hackintosh ise önemli çünkü bu bilgiler.
İntel işlemciye daha önce hackintosh kurmuştum amd işlemciye ilk defa kuracağım opencore efisinde bir değişiklik yapılıyor mu kernel açısından? Bir de dualboot yapmak istiyorum demiştim windowsu silmem gerekecek mi bunun için biliyor musunuz?
İntel işlemciye daha önce hackintosh kurmuştum amd işlemciye ilk defa kuracağım opencore efisinde bir değişiklik yapılıyor mu kernel açısından? Bir de dualboot yapmak istiyorum demiştim windowsu silmem gerekecek mi bunun için biliyor musunuz?
EFI klasöründe bir değişiklik yapmıyorsunuz. Ama config olarak Ryzen işlemci ile uyumlu olanı seçmeniz gerekiyor. Dual boot yapacaksanız Windows'u silmenize gerek yok.
Boot menuden USB'yi seçtikten sonra 2 saniye siyah ekran kalıyor ve boot menuye geri atıyor. BIOS ayarlarını yaptım. 026-Desktop AMD Ryzen_Threadripper (6 Cekirdek) bu configi kullandım. İki tane USB denedim fakat bir şey değişmedi.
Releases · taarkov/ventura-ryzentosh buradaki 6 Core Ryzen & Navi GPU olan efi'yi kullanarak sıkıntısız bir şekilde kurulum yaptım fakat dualboot kullanacağım için Windows bootlamasında sıkıntı yaşadım ve diski sıfırlayıp tekrar Windows kurdum. Hem Windows hem de mac için aynı anda bootlama yöntemi nedir?