6600 XT sistemde anlık takılmalar oluyor

MisakiLqrd

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Xioxia 500 GB M2
Ekran kartı
6600XT
İşlemci
i312100f
Merhaba 2 gündür yaşadığım sorunla alakalı size danışmak istiyorum. Oyun oynarken bir anda takılmalar yaşadım ve 2 gündür hala devam ediyor bu takılmalar her 10-15 saniyede bir salise bir takılma şeklinde yaşanıyor. Ama bu beni çok rahatsız ediyor.
Denediğim yöntemler
PC'yi komprasör ile temizledim, format attım, DDU ile sürücü kaldırıp eski sürüm yükledim, BIOS güncelledim.
Bunların hiçbirisi çözüm olmadı. Ben ne yapmam gerekiyor bu sorunun kaynağını nasıl bulacağım.
  • Ekran Kartı: 6600 XT
  • İşlemci: i3 12100F
  • Anakart: H610M
  • RAM: 2x8
  • PSU: 500W

Bir de örnek fotoğraf ekleyeyim. Değerlerim bunlar, sadece Valorant değil her oyunda böyle daha kötüsü Google'da bile takılmayı hissedebiliyorum.

Dosya Ekleri

• valo1.png
    valo1.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 2 gündür yaşadığım sorunla alakalı size danışmak istiyorum. Oyun oynarken bir anda takılmalar yaşadım ve 2 gündür hala devam ediyor bu takılmalar her 10-15 saniyede bir salise bir takılma şeklinde yaşanıyor. Ama bu beni çok rahatsız ediyor.
Denediğim yöntemler
PC'yi komprasör ile temizledim, format attım, DDU ile sürücü kaldırıp eski sürüm yükledim, BIOS güncelledim.
Bunların hiçbirisi çözüm olmadı. Ben ne yapmam gerekiyor bu sorunun kaynağını nasıl bulacağım.

Bir de örnek fotoğraf ekleyeyim. Değerlerim bunlar, sadece Valorant değil her oyunda böyle daha kötüsü Google'da bile takılmayı hissedebiliyorum.
İşlemci sıcaklığına baktınız mı.

Denediğim yöntemler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı