merhaba
66.000 ti sistem topladım ancak bütçe sıkıntım yok. FC 26 ,Valorant , cs go gibi çok oyunları gün aşırı oynuyorum. o yüzden oynamadığım oyunlar içinde sistemi daha fazla yükseltmek istemiyorum. ihtiyacım olanı doğru şekilde bulmaya çalışıyorum. anakartı yükselttiğimde bütçem olduğu için diğer parçalarını da yükseltesim geliyor işin içinden çıkamıyorum destek istiyorum.
AMD Ryzen 7 7700 sekiz çekirdek 3.8 GHz işlemci (kutusuz fansız)
ASUS Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart
Kingston Beast RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Hynix a-diex özelikle
Kingston Renegade SRNGD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD 2 TB, PCI-Express 4.0, M.2, okuma hızı: 7300 MB/s, yazma hızı: 7000 MB/s, DRAM
Kioxia Exceria Pro lSE10Z001tg8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
XPG Core Reactor II ve 750G-bkceu 750W Power Supply tam modüler sectim
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 işlemci soğutucu
ASUS A21 Plus ARGB fanlı Micro ATX oyuncu kasası dahili fan 4 adet gelıyor
ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 16 GB ekran kartı anakartım PC4 gen desteklı ekran kartı ama bu ekran kartı gen 5 sıkıntı olur mu.
Anakartım da 2 tane M.2 desteği var birinde soğutucu bloğu var diğerinde yok. Sürekli oyun oynayan biri olarak bu anakart SSD için soğutma açısından yeterli gelmeyebilir gibi geliyor. Yukarıdaki 2 TB SSD sadece oyun için kullanacağım aynısından 1 tane daha alıp 1 TB onu da Windows için kullanacağım.
Bu anakart yerıne SSD'lerimi güzel sogutacak bir Micro anakart öneriniz var mı? kasam micro atx destekliyor.