xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #11 BlackeagLee dedi: Peki bu sistemdeki B450 yonga setli anakarta BIOS güncellemesini yapiyorlar mi yoksa biz mi yapmak zorundayız. Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum. Bütün parçaları varsayılan olarak göndereceklerdir. Ufak bir ricada bulunursanız isteğinize bağlı olarak yapabilirler.
BlackeagLee dedi: Peki bu sistemdeki B450 yonga setli anakarta BIOS güncellemesini yapiyorlar mi yoksa biz mi yapmak zorundayız. Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum. Bütün parçaları varsayılan olarak göndereceklerdir. Ufak bir ricada bulunursanız isteğinize bağlı olarak yapabilirler.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #12 xBuLuTx dedi: Yapacaklarını sanmıyorum. Bütün parçaları varsayılan olarak göndereceklerdir. Ufak bir ricada bulunursanız isteğinize bağlı olarak yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Çünkü benim yapabilecek gibi bir pozisyonum yok. Nasıl yapacağım ki elimde eski islemci falanda yok. Bu anakartta sanirsam flashbackte yok.
xBuLuTx dedi: Yapacaklarını sanmıyorum. Bütün parçaları varsayılan olarak göndereceklerdir. Ufak bir ricada bulunursanız isteğinize bağlı olarak yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Çünkü benim yapabilecek gibi bir pozisyonum yok. Nasıl yapacağım ki elimde eski islemci falanda yok. Bu anakartta sanirsam flashbackte yok.