Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #11 Çok teşekkür ederim arkadaşlar pazartesi günü sistem elime geçiyor. Darısı olmayanlara.
K kawaguchi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 105 24 Eylül 2022 #12 Fearain dedi: Çok teşekkür ederim arkadaşlar pazartesi günü sistem elime geçiyor. Darısı olmayanlara. Genişletmek için tıkla... Hocam rx serisi ekran kartımı tercih ettin.
Fearain dedi: Çok teşekkür ederim arkadaşlar pazartesi günü sistem elime geçiyor. Darısı olmayanlara. Genişletmek için tıkla... Hocam rx serisi ekran kartımı tercih ettin.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #13 kawaguchi dedi: Hocam rx serisi ekran kartımı tercih ettin. Genişletmek için tıkla... Yeni nesilde başka yok ki.
kawaguchi dedi: Hocam rx serisi ekran kartımı tercih ettin. Genişletmek için tıkla... Yeni nesilde başka yok ki.
K kawaguchi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 105 24 Eylül 2022 #14 Kyrie Irving dedi: Yeni nesilde başka yok ki. Genişletmek için tıkla... Hocam problem yaşamak istemediğini dile getirmiş nvdia da tercih edilme ihtimaline karşı yazdım.
Kyrie Irving dedi: Yeni nesilde başka yok ki. Genişletmek için tıkla... Hocam problem yaşamak istemediğini dile getirmiş nvdia da tercih edilme ihtimaline karşı yazdım.
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #15 kawaguchi dedi: Hocam problem yaşamak istemediğini dile getirmiş nvdia da tercih edilme ihtimaline karşı yazdım. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim sistemi pazartesi günü geliyor.
kawaguchi dedi: Hocam problem yaşamak istemediğini dile getirmiş nvdia da tercih edilme ihtimaline karşı yazdım. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim sistemi pazartesi günü geliyor.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #16 Fearain dedi: Sipariş ettim sistemi pazartesi günü geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #17 Kyrie Irving dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.