Birkaç sebep var ancak asıl önemli olan sürücü stabilitesi diyebilirim. 6600 XT'den ne kadar memnun olsam da 3060'ın oyunlardaki akıcılık hissiyatı hissedilir daha iyiydi. Bu da rekabetçi oyunlarda hem oyun keyfi hem de performans olarak doğrudan etkiliyor doğal olarak.
Bu olayı NVIDIA kart almadan önce birkaç kişi söylemişti ve gülüp geçmiştim zamanında. Hatta 3060'ı takarken hiç böyle beklentim yoktu, sadece görsellik olsun diye takmıştım. Ama cidden 3-4 AMD kart kullandıktan sonra cidden fark ettim akıcılığı. Daha önce 750 Ti'da kullandım ama o zaman hem 75 Hz kullanıyordum hem de rekabetçi oynamadığım için böyle bir olaydan bihaberdim.Şu akıcılık mevzusu çok kafama takıldı, bir sürpriz olur da NVIDIA karta geçersem deneyeceğim. AAA oyunlarda olmayacaktır da Valorant ve Overwatch gibi yüksek FPS alınan oyunlarda bayağı bir akıcılık vardı hani daha üzeri nereye gider bakmış olurum. Özellikle Overwatch kartı tam performans kullanıyor optimizasyonu en iyi rekabetçilerden birisi, uzun yıllardır oynamamıştım beklediğimden de iyi çıktı.
Şu kanal hiç güven vermiyor. 3060'ın DLSS ile 6900XT'yi yakalaması gerçekçi mi sence?
@kino attığı aynı videodan bu görüntü. Dlss balanced olarak kullanılmış, quality değil. Gene yakalayamıyor zaten ki yakalaması saçma olurdu.Bu olayı NVIDIA kart almadan önce birkaç kişi söylemişti ve gülüp geçmiştim zamanında. Hatta 3060'ı takarken hiç böyle beklentim yoktu, sadece görsellik olsun diye takmıştım. Ama cidden 3-4 AMD kart kullandıktan sonra cidden fark ettim akıcılığı. Daha önce 750 Ti'da kullandım ama o zaman hem 75 Hz kullanıyordum hem de rekabetçi oynamadığım için böyle bir olaydan bihaberdim.
Şu kanal hiç güven vermiyor. 3060'ın DLSS ile 6900XT'yi yakalaması gerçekçi mi sence?
Gerçektir. DLSS aşırı FPS arttıran bir şey.Şu kanal hiç güven vermiyor. 3060'ın DLSS ile 6900XT'yi yakalaması gerçekçi mi sence?
Bu olayı NVIDIA kart almadan önce birkaç kişi söylemişti ve gülüp geçmiştim zamanında. Hatta 3060'ı takarken hiç böyle beklentim yoktu, sadece görsellik olsun diye takmıştım. Ama cidden 3-4 AMD kart kullandıktan sonra cidden fark ettim akıcılığı. Daha önce 750 Ti'da kullandım ama o zaman hem 75 Hz kullanıyordum hem de rekabetçi oynamadığım için böyle bir olaydan bihaberdim.
@kino attığı aynı videodan bu görüntü. Dlss balanced olarak kullanılmış, quality değil. Gene yakalayamıyor zaten ki yakalaması saçma olurdu.
Anladım, ben de en son 1050 Ti kullanmıştım. Normalde 5500 XT sonrası 3060'a göz dikmiştim ama fiyatlardan kurtarmadı. Bakalım bu kartlar nereye kadar götürecek elde DLSS ve gelecek FSR 2.0 var ama native çözünürlüğün zevki ayrı. Ekran kartından önce akıcılığı zıplatmak için sırada bir işlemci yükseltmem de lazım. 3300X iyi de bir 5600+ olamaz %1 Low'larda.
O kadar olsa insanlar 70-80 serisi kartlar almak yerine 60 ve DLSS'i köklerdi. Misal 3060'ın 12 GB VRAM'i var millet saf mı gitsin 8-10 GB'lık üst modelleri kovalasın oyun için.