6600XT sisteme CS:GO için işlemci önerisi

Daha fazla  
Anakart
X570 MSİ EDGE WİFİ
Arkadaşlar ekran kartım RX 6600 XT güzel bir işlemci istiyorum. 5800X olur Intel olur bana önerin bende ona göre bir tercih yapacağım genelde Fortnite Valorant gibi oyunlar oynayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum ve X570 anakartım var ama eğer i7 serisinin i5 serisi iyi ise bakabilirim.

Arkadaşlar ekran kartım RX 6600 XT güzel bir işlemci istiyorum. 5800X olur Intel olur bana önerin bende ona göre bir tercih yapacağım genelde Fortnite Valorant gibi oyunlar oynayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum ve X570 anakartım var ama eğer i7 serisinin i5 serisi iyi ise bakabilirim.
AM4 anakarta LGA işlemci takmaya çalışmak.
5600X olur ve bütçen ne?

Anakartınız AMD destekliyor hocam yani Intel işlemci takamazsınız. 5800X alınabilir. Fazla masraf yapmak istemiyorsanız 5600X de olur.

Dostum bende biliyorum şurayı yanlış yazmışım eğer gerekirse değiştiririm diye Intel'e geçmek mantıklı mı eğer değilse direk şimdi 5900X alırım hocam.
AM4 anakarta LGA işlemci takmaya çalışmak.
5600X olur ve bütçen ne?

Bütçe 10 bin lira.

Dostum bende biliyorum şurayı yanlış yazmışım eğer gerekirse değiştiririm diye Intel'e geçmek mantıklı mı eğer değilse direk şimdi 5900X alırım hocam.

İleride ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksanız 5900X e gerek yok hocam ama bahsettiğiniz oyunlar için alınabilir bu biraz da sizin ne kadar performans beklediğinize bağlı.

İleride ekran kartı yükseltmesi yapmayacaksanız 5900X e gerek yok hocam ama bahsettiğiniz oyunlar için alınabilir bu biraz da sizin ne kadar performans beklediğinize bağlı.

Yüksek performans bekliyorum aldığımda beni 2 3 nesil idare etsin istiyorum eder mi peki 5900X bir de OC yapabilir miyim?
@kowyas anakartım X670 MSI Edge Wi-Fi kaldırır mı 5900X cevap alabilir miyim?

Son düzenleme:
Yüksek performans bekliyorum aldığımda beni 2 3 nesil idare etsin istiyorum eder mi peki 5900X bir de OC yapabilir miyim?
@kowyas anakartım X670 MSI Edge Wi-Fi kaldırır mı 5900X cevap alabilir miyim?

Yapabilirsiniz ama iyi bir sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim sıvı soğutmayada bütçe varsa 5900X alın o zaman.

X570 değil miydi?

Yanlış yazdım pardon X570.
Yapabilirsiniz ama iyi bir sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim sıvı soğutmayada bütçe varsa 5900X alın o zaman.

Ne kadarlık alabilirim ve 700W bir güç kaynağı destekler mi bir de bu 4 Nisanda yeni AMD işlemcileri geliyor 5700x3D diye onu bekleyeyim bunu mu alayim baktığımda test sonuçları var daha iyi duruyor sizce.
@KorkusuzViking sıvı soğutma olarak ne almalıyım RX 6600 XT ile güzel performans verir diye düşünüyorum CS:GO ve Fortnite kaç FPS alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı