6600XT sisteme ram önerisi

JYiğit

Centipat
Daha fazla  

Sizce hangisini almalıyım.

Anakart.
Daha iyi bir öneriniz olursa belirtin F/P olsun.

Belirtmeyi unuttum 5600X 6600XT sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM olarak Adata XPG D30 alabilirsiniz 2 adet daha ucuza geliyor böylelikle diğer parçalara daha fazla para ayırabilirsiniz.

RAM olarak Adata XPG D30 alabilirsiniz 2 adet daha ucuza geliyor böylelikle diğer parçalara daha fazla para ayırabilirsiniz.
İyi birşey almak istiyorum fp yani Kingston ve Gskil çok önerisi vardı ikisi arasında kararsız kaldım ayrıca anakart sizce iyimi ?

İki RAM içinden mi tercih yapacaksınız? Kingston HyperX D4 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17 HX436C17FB3K2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RAM CL değeri ne kadar önemli?

CL değeri ile performans arasında ters orantı vardır. Dolayısıyla CL değeri ne kadar düşük ise RAM o kadar hızlı çalışıyor demektir. Bir diğer anlatımla CL, belleklere işlemciden bir iş emri gittiği anda, belleğin hedef adresin bulunduğu sütuna ulaşması için geçen tepkime süresidir.
Anakart iyi.

Anladığım kadarıyla Cl nkdr düşük okdr iyi peki daha iyi bi ram öneriniz varmı su daha iyi digceyiniz MHz3600 anakart sorun olmaz deilmi ?

Şuna da da bakabilirsin;
Tercihin bundan yana olsun;

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…