6600XT ve R9 5900X sistem nasıldır?

lsaml

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki akşamlar, yurt dışına taşındım ve PC almayı düşünüyorum ancak burada elektronik çok pahalı. Ben de 2. el sistem arıyordum bu ilana denk geldim. Fiyat olarak uygun ancak ihtiyaçlarıma yeter mi emin olamadım. Çoğunlukla Valorant, CS, bazı hikaye tarzı oyunları oynamaktayım. Belki bu sistem el verirse de yayın deneyebilirim, düşünceleriniz neler?

Ek olarak, RAM'ler 3200 MHz.

Dosya Ekleri

• IMG_0107.PNG
    226,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0110.PNG
    623,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0106.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem ilerde ekran kartını değiştirirsin çok daha güçlü ekran kartlarını destekler bu sistem. Testlerini iyi yap sorunlu sistem çıkmasın dolandırılma.

Ekran kartı ve ssd hız testi istesem yeterli olur mu acaba?

Kötü bir işlemci mi neden?
İşlemci baya güçlü ekran kartı ona göre güçsüz kalmış.

O yüzden arkadaş diyor öyle. Funmark ve ssd crystal diskmark resimleri isteyin. Bide 15 dakika heavyload ile tüm sisteme yük bindirsin PSU testi de yapmış oluruz.

Kötü bir işlemci mi neden?
İşlemci kötü değil sisteme göre uçuk kalıyor. Onun yerine ekran kartına parayı basıp işlemciden kısabilirsin. Daha sonra daha iyi bir kart takmak için ise X3D sistemleri kovalayabilirsin bence.

Misal yayın yapacaksan 6700XT'den aşağı olmasın kart. AMD kartlarda zaten yayında düşüyor FPS veya direkt Nvidia alabilirsin elbette orada da VRAM sıkıntıları var ama 3070'den aşağı almamalısın.

Bütçen bunlara yetiyorsa 5600 + 6800 sistemler bulabilirsin aynı fiyatlara bence.

Çok teşekkür ederim sordum kendisine

Ya açıkçası burada sadece bu işlemci 400€ ve ekran kartı da alsam aynı fiyatı geçicek. Sistemi şu anda 650€’ya koymuş durumda bu sebeple kaçırmak istemedim.

Son düzenleme:
5900X varken yayını işlemciden verir sorun olmaz. İlerde ekran kartını değiştirmeye fırsatı olur boşuna adama R5 5600 sistem aldırma hazır 5900X varken.

Bütçeyi arttırıp işlemciyi 7 7800x3d alırsanız çok çok daha iyi olacaktır.

Demek istediğim, bu fiyatlı bir işlemci almak yerine dediğim işlemcili bir sistem bulmanız daha yararlı olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…