Satıcı güvenilir değil gibi. Oyuncak satan bir firma. Varsa da 1 tane minning çıkması kart kullanıp işi bitince bireysel olarak satıyordur diye düşünüyorum. Aynı ürünü DFS bilgisayar satıyordu geçenlerde uygun fiyatlara. O güvenilirdi de bu pek güven vermedi.
@The Technologist satıcı gerçekten bu fiyata satıyorsa günlerdir DFS Bilgisayar ve diğerleri nasıl kazıklıyordu sen düşün. Kart başına 1000 TL kar koyuyorlardı demek.
Satıcı güvenilir değil gibi. Oyuncak satan bir firma. Varsa da 1 tane minning çıkması kart kullanıp işi bitince bireysel olarak satıyordur diye düşünüyorum. Aynı ürünü DFS bilgisayar satıyordu geçenlerde uygun fiyatlara. O güvenilirdi de bu pek güven vermedi.
@The Technologist satıcı gerçekten bu fiyata satıyorsa günlerdir DFS bilgisayar ve diğerleri nasıl kazıklıyordu sen düşün. Kart başına 1000-1500 TL kar koyuyorlar demektir.
Eğer satıcı dediği gibi gerçekten sıfır adınıza faturalı ve 2 yıl garantili gönderim yapıyorsa kaçırmamak gerekir. Ek olarak; Adam tokatlamak bu milletin ruhunda var zaten.
@The Technologist bir şans verilebilir çünkü RTX 3060'ın RX 6600 ile (düz olanı) aynı MSRP sahip olunca neden olmasın diyorum. İkisi de $329'lık kartlar ve birisi 5500 TL'ye bile satıldı.