6650 TL'ye Youtuber Bilgisayarı Toplama

Ryzen 5 2600 RTX 2080 i bile besler 1070 neymiş ben 1070 ti'ı beslediği videolara bakarken en fazla yüzde 30 35 kullanılıyor.

Tavsiye ettiğiniz ram'ler çok pahalı. 800 TL'ye iki adet 3000 MHZ RAM alınıyor Vatan'da. Kalan paraylada video depolamak için 2 TB harddisk alınır.
Ryzen 5 2600 RTX 2080 i bile besler 1070 neymiş ben 1070 ti'ı beslediği videolara bakarken en fazla yüzde 30 35 kullanılıyor.
Bir işlemcinin kartı beslediğini anlaman için bütün çekirdeklerine bakman gerek. Bir çekirdek bile %100 buluyorsa besleme yönünde sıkıntı başlıyor demektir. Bizzat tecrübe ettim bunu.

Test videoları mevcut, inceleyebilirsiniz.

Test videoları mevcut, inceleyebilirsiniz.
Çok test videosu izledim hala da izliyorum, benim söylemim 2600 1080'i besleyemez değil de daha çok genel bir yargı yani. İntelin AMD'den oyun performansında önde olmasının en büyük sebebi de tek çekirdek performansı zaten. 1500X işlemcim vardı. Normalde 1060'ı rahat rahat besliyor. Ama oyun içi bazı çekirdekler yüksek kullanımlara çıkıyordu. Anlık takılmalar oluyordu. Ha çok büyük problem değil ama yinede beni rahat ettirmiyordu. Tek çekirdek performansı daha yüksek olan 2600X'e geçtim. Şimdi söylediğim şey hiç olmuyor gibi birşey. PUBG hariç.

Zaten 800 TL'ye bir RAM alın demedim 8x2 dedim az okuyun da sonra laf atın. RAM 400 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…