Usta ben buldum ama vatanda değil. İncehesapta işte bu RAM. Bunu alırsa 20 TL gibi bir fiyatla ucuza almış olacak senin dediğine göre. O 20 TL ile de iskender falan yesin.
arkadaşlar kavga değilde. bu sistemi alınca herşeyim tam olur değil mi? tam emin olmak istiyorum herkes de evet derse hemen alacağım.
İşlemci: AMD RYZEN 5 2600 3,9/4,1 GHz AM4+ 65W Wraith Amd | Trendyol 1200 TL( Vatanda 1100 TL ama stokta bulamadım) 650 tl artıyor bundan daha iyisi var mı?
Aynı SSD amazonda 513 TL o kasanın hava akış problemleri var bilginiz olsun o anakartı 2000 serisi bir Ryzen ile kullanmak için bios update yapmanız gereklidir Vatan bunu yapmıyor elinizde 1000 serisi bir ryzen işlemci yoksa bios update yapamazsınız.
Böyle bir sistem topladım, oyuncu sistemi olarak. Eğer video kayıt programın işlemciyi kullanıyorsa R5 2600X'i seçebilirsin, aradaki fark normalde 300TL fakat şuanda R5 2600 indirimde olduğu için fark 400TL olucak. Video kayıtta en çok hangi birim kullanıyor onu araştırsan iyi olur. Bütçen var, işlemci ve ekran kartını yükseltebilirsin.
Abicim hangi şehirde yaşıyorsun. Bak vatan bilgisayar'da stoktaki mağazalar yazıyor. Oradan bak eğer bulunduğun şehirde var ise gidip vatandan al. Ve kasa @Rousso'nun dediği gibi pek tavsiye edilmiyor. İçindeki PSU VS serisiymiş. Bildiğim kadarıyla kronik sorunlu. SSD alıp HDD'yi sonra alırım diyorsanız kasa ve PSU'yu ayrı alın bence. Ve attığım linkteki RAM'i alırsanız 20 25 TL ucuza gelecek. Benim tavsiyem bütçeyi biraz daha aşarak PSU ile kasayı ayrı almanız. Ve 40 TL gibi bir farkla ASUS Tuf B450 Plus Gaming anakart tercih edebilirsiniz. İyi geceler.