Sizce 6650 xt 3060 göre daha iyi bı kart deilimiAlınabilir, fakat B450 bir anakart seçilip, 5600 işlemciyle alınabilir.
Alternatif olarak bu sisteme de bakabilirsiniz:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Yanlız bu tarafta fsr özeliği mevcut neden herkez görmezden geliyor fsryi@Yiğit Jagle Saf güç olarak evet, fakat teknoloji bakımından DLSS, DSR, DLDSR olunca fark aynı oluyor.
Benim attığım sistemi i5 12400F yapıp alabilirsiniz.
Kendi attığınız sistemde de işlemci R5 5600 ve anakart B450 yapılarak alınabilir.
2 şık arasında kalmayi sevmiyorum ya kararsız kaliyorum işlemci ve anakart önerizi uyguluycam@Yiğit Jagle FSR 2.0 desteğinin olduğunu ben de biliyorum.
Sisteminizi Ryzen 5 5600 ile değiştirip, anakartı B450 yaparak alabilirsiniz zaten. Gayet güzel sistem olur.
Hangi SSD önerirsiniz pekki ?SSD'yi de değiştirin. Sistemde bulunan SSD kronik sorunlu.
Aralarından Samsung 870 EVO olanı seçebilirsiniz. O kadar para vermek istemiyorsanız Kingston da seçilebilir. Eğer toplama alabilirseniz toplama sistem almanızı öneriyorum. Fiyatına göre daha kaliteli parçalar almış olursunuz.Hangi SSD önerirsiniz peki ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.