6650 XT sistemde Sadece LoL oynarken WattMan hatası

361370

Kilopat
Makaleler
1
6650 XT ekran kartımı servisten değiştirilmiş bir şekilde alalı 2 gün oldu ve stres testi gibi her şeyi yaptım sadece LoL oynarken WattMan hatası alıyorum ayrıyeten ne olur ne olmaz diye MSI Afterburner açarak oynuyorum ve ekran kartı kullanımı neredeyse sıfır iken VRAM clock ise Turbo hızda bu durumda ne yapılabilir?
@kino @Sir Benjamin @Emma Stone

22.11.2 kurulu şuanda ama dediğim gibi sadece lol de oluyor. Bu aralar watt da kafamı yordu. sence amdnin ayarlarından düşük voltaj gpu yu aktif etsem voltajda düşüklük olur mu

22.11.2 kurulu şu anda ama dediğim gibi sadece LoL de oluyor. Bu aralar watt da kafamı yordu. Sence AMD'nin ayarlarından düşük voltaj GPU'yu aktif etsem voltajda düşüklük olur mu?

Olur ama düzelme ihtimali düşük dediğim sürümü kurursanız düzelebilir.

abi her şeyi denedim aynı kart var çözemedim, çözebilen var mı?

Abi her şeyi denedim aynı kart var çözemedim, çözebilen var mı?

Hangi sürücüyü kullanıyorsun? FreeSync destekli monitörün var mı? Ve "değişken yenileme hızı teknolojisi" açık mı?

Hangi sürücüyü kullanıyorsun? FreeSync destekli monitörün var mı? Ve "değişken yenileme hızı teknolojisi" açık mı?
23.2.2 kullanıyorum destekli monitörde var. değişken yenileme hızını windows üzerinden şimdi aktif ettim. Geçen hafta bu sürümde 4-5 maç sorunsuzdu fakat şimdi düzenli gitmeye başladı

23.2.2 kullanıyorum destekli monitörde var. Değişken yenileme hızını Windows üzerinden şimdi aktif ettim. Geçen hafta bu sürümde 4-5 maç sorunsuzdu fakat şimdi düzenli gitmeye başladı.

Son sürüme geçmenizi tavsiye ederim ben kusursuza yakın bir deneyim elde ettim ayrıca bu dediğim ayar Radeon Software üzerinde bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…