6650 XT ekran kartımı servisten değiştirilmiş bir şekilde alalı 2 gün oldu ve stres testi gibi her şeyi yaptım sadece LoL oynarken WattMan hatası alıyorum ayrıyeten ne olur ne olmaz diye MSI Afterburner açarak oynuyorum ve ekran kartı kullanımı neredeyse sıfır iken VRAM clock ise Turbo hızda bu durumda ne yapılabilir? @kino@Sir Benjamin@Emma Stone
22.11.2 kurulu şuanda ama dediğim gibi sadece lol de oluyor. Bu aralar watt da kafamı yordu. sence amdnin ayarlarından düşük voltaj gpu yu aktif etsem voltajda düşüklük olur mu
22.11.2 kurulu şu anda ama dediğim gibi sadece LoL de oluyor. Bu aralar watt da kafamı yordu. Sence AMD'nin ayarlarından düşük voltaj GPU'yu aktif etsem voltajda düşüklük olur mu?
23.2.2 kullanıyorum destekli monitörde var. değişken yenileme hızını windows üzerinden şimdi aktif ettim. Geçen hafta bu sürümde 4-5 maç sorunsuzdu fakat şimdi düzenli gitmeye başladı
23.2.2 kullanıyorum destekli monitörde var. Değişken yenileme hızını Windows üzerinden şimdi aktif ettim. Geçen hafta bu sürümde 4-5 maç sorunsuzdu fakat şimdi düzenli gitmeye başladı.