6650XT düşük GPU kullanımı

ygtrcys

Decapat
Daha fazla  
İyi günler, yeni bir 6650XT ekran kartı aldım. Ryzen 5 3600 ile kullanıyorum. Daha önce bu işlemcinin bu ekran kartına %10'luk bir darboğaz yaptığını okumuştum ama oyunlarda CPU kullanımı %50 civarındayken GPU kullanımım çok değişken bazen %90 bazen %50 bazen %70 bu bir darboğaz mı? FPS de bu arda 75'den 50'lere hatta bazı karelerde 30'a kadar düşüyor. İşlemci sıcaklığım 60 oluyor en fazla ekran kartı da 65 şimdiden yardımcı olmaya çalışan arkaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine aynı problemi yaşarsam sorunun işlemcinin yetersizliğimi yoksa arızadan dolayı olduğunu nasıl anlarım?

Yine aynı problemi yaşarsam sorunun işlemcinin yetersizliğimi yoksa arızadan dolayı olduğunu nasıl anlarım?
Sizinle aynı işlemciyi kullanan bir sistem üzerinde deneyebilirsiniz veya Prime95 gibi bir programla stres testine sokabilirsiniz. Olmadı üretici firmaya yollayıp onlara sorun bir arıza var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…