Çözüldü 6650XT GPU, WattMan hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

361370

Kilopat
Makaleler
1
Elimde ki ASUS Dual 6650 XT model ekran kartımda herhangi bir sorun yok iken sadece sabahları çalıştırdığımda PC 1 uzun 3 kısa bip sesinin ardından açıyor ve WattMan hatası veriyor. Merak edip baktığımda ise ekran kartı arıza uyarısı olduğunu öğrendim lakin bir sorun gözükmüyor ve default olarak kullanıyorum. Elime 2 tane 6650 XT geçti ve ilki WattMan hatalarından dolayı değişime gönderdim fakat bu sefer de bu sorunu çok nadir de olsa yaşıyorum, nasıl çözebilirim?
@kino @Sir Benjamin @BerkayZ87

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1-2 hafta önce 3810 sürümüne geçtim.(B450M TUF Pro s)

Anladım. Sistem her zaman ilk açılışta bip sesleriyle kullanılmaz tabii onun kaynağını bir bulman lazım. En basiti ekran kartını başka bir sisteme takarak denetmek olur bilgisayarcı falan varsa. Orada ses etmezse sebebi kart değil deyip elersin.

Evet hocam lakin yedek parça veya PC olmadığı için deneyemiyorum sanırım hatayı umursamamam gerekecek.

1-2 hafta önce 3810 sürümüne geçtim.(B450M TUF Pro s)

Anladım. Sistem her zaman ilk açılışta bip sesleriyle kullanılmaz tabii onun kaynağını bir bulman lazım. En basiti ekran kartını başka bir sisteme takarak denetmek olur bilgisayarcı falan varsa. Orada ses etmezse sebebi kart değil deyip elersin.

Çözüm

Teşekkürler hocam, bu arada bip sesi geldikten sonra PC yine görüntü vermeye devam ediyor.

Teşekkürler hocam, bu arada bip sesi geldikten sonra PC yine görüntü vermeye devam ediyor.

Anakarttaki sensör mü bozuk diyeceğim ilginç bir durum gerçekten, sen normal kullımda oyunlarda, stres testinde bir sıkıntı yaşamıyorsan sistem aslında "sağlıklı" çalışıyor demektir. Yine de bip sesini tamamen görmezden gelmemek lazım illa tetikleyen bir şey vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…