Salihw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Başlıkta da yazdığı gibi kasma sorunu yaşıyorum. Droplar giriyor veya görsel bozulamalar oluyor. RAM: 16 GB 3200MHz. Anakart: ASUS Prime H610M r Ekran kartı: 6650XT. İşlemci: 12400F. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Başlıkta da yazdığı gibi kasma sorunu yaşıyorum. Droplar giriyor veya görsel bozulamalar oluyor. RAM: 16 GB 3200MHz. Anakart: ASUS Prime H610M r Ekran kartı: 6650XT. İşlemci: 12400F.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #2 Oyunun optimizasyon sorunu var. Normal diyebiliriz.
Salihw Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 LegendaryDevilHunter dedi: Oyunun optimizasyon sorunu var. Normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Salihw dedi: Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Oyunu oynadıkça FPS sorunu azalıyor. Son düzenleme: 6 Temmuz 2023
LegendaryDevilHunter dedi: Oyunun optimizasyon sorunu var. Normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Salihw dedi: Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Oyunu oynadıkça FPS sorunu azalıyor.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 Salihw dedi: Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Düzeltme: Oyunu oynadıkça FPS sorunu azalıyor. Genişletmek için tıkla... SWJS - Fixes and Improvements This mod addresses various aspects of the game, ranging from reduced stuttering, reduced latency and overall stability. www.nexusmods.com
Salihw dedi: Bunu yamayla modla falan çözme şansım yok mu? Çünkü önceki oyunu beğenmiştim. Düzeltme: Oyunu oynadıkça FPS sorunu azalıyor. Genişletmek için tıkla... SWJS - Fixes and Improvements This mod addresses various aspects of the game, ranging from reduced stuttering, reduced latency and overall stability. www.nexusmods.com