667 bin sıralama ile 576 bin ile kapatan üniversiteye girilir mi?

Riasu

Centipat
Eşit ağırlık sıralamam 667.508. Haliç Üniversitesi psikoloji bölümünü okumayı düşünüyorum. En son giren kişi 576.907 sıralama ile girmiş, tavan başarı sırası ise YÖK Atlas'ta 447.262 olarak gözüküyor. Tercih listeme yazdığımda gelme ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık sıralamam 667.508. Haliç Üniversitesi psikoloji bölümünü okumayı düşünüyorum. En son giren kişi 576.907 sıralama ile girmiş, tavan başarı sırası ise YÖK Atlas'ta 447.262 olarak gözüküyor. Tercih listeme yazdığımda gelme ihtimali var mıdır?

Bölüm sırasını neredeyse 100 bin geriye atma şansı var mı hocam sizce?

Yine de denemekten zarar gelmez.

Her sene çok değişiyor sıralamalar hocam bence gelmesi için ihtimaller var hatta bunları sıralayım.
1) üniversite sınavına giren aday sayısının azalması.
2) üniversite ücretlerindeki astronomik artış.
vakıf üniversiteleri özellikle ücret artışından dolayı çok geriliyor.

Her sene çok değişiyor sıralamalar hocam bence gelmesi için ihtimaller var hatta bunları sıralayım.
Vakıf üniversiteleri özellikle ücret artışından dolayı çok geriliyor.

Hocam bu fiyatlar astronomik değil bildiğiniz adam kazıklama.

Bugün Ankara'da Medipol Üniversitesi ve lokman hekim üniversitesine bakmaya gittik

Medipol %50 burslu 620 bin TL yurdu ise 200 bin TL

Lokman hekim %50 burslu 260 bin TL yurdu ise 260 bin TL yani üniversitenin fiyatı ile yurdu nasıl aynı fiyat oluyor anlamıyorum.

Kazıkdan başka bir şey değil

Bölüm de fizyoterapi ve rehabilitasyon hani tıp falan da değil fizyoterapi.

Ha bir de şu an böyleyse kim bilir 2. veya 3.sinifta ne kadar olur.

Vakıf üniversiteleri özellikle ücret artışından dolayı çok geriliyor.

Evet ücret artışları önemli bir etken, normal şartlarda Üsküdar Üniversitesine puanım çok net bir şekilde yetiyor ama ücretleri çok absürt. Haliç Üniversitesi biraz daha kabul edilebilir bir ücrete sahip ve imkan olarak da fena değil. Önceliğim denilebilir onun dışında ne yapacağım bilmiyorum... O kadar para verip saçma sapan bir vakıf üniversitesine gitmek gibi bir hata yapmak istemiyorum.

Gelmez, imkansız.

Hocam içimde bir ses bana da gelmez diyor ama bir umut var ortadayım denilebilir, burası hariç danıştığım birkaç kişi ya gelmez diyor ya da ihtimal var diyor...

Evet ücret artışları önemli bir etken, normal şartlarda Üsküdar üniversitesine puanım çok net bir şekilde yetiyor ama ücretleri çok absürt. Haliç Üniversitesi biraz daha kabul edilebilir bir ücrete sahip ve imkan olarak da fena değil. Önceliğim denilebilir onun dışında ne yapacağım bilmiyorum... O kadar para verip saçma sapan bir vakıf üniversitesine gitmek gibi bir hata yapmak istemiyorum.

Hocam içimde bir ses bana da gelmez diyor ama bir umut var ortadayım denilebilir, burası hariç danıştığım birkaç kişi ya gelmez diyor ya da ihtimal var diyor...

Hocam bence yazın tercihlere gelme şansı da var gelmezse de mezuna bırakırsınız o şekil halledersiniz.

Hocam bence yazın tercihlere gelme şansı da var gelmezse de mezuna bırakırsınız o şekil halledersiniz.

En kötü öyle yapacağım mecburen, hiç mezuna bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü kendimi tanıyorum. Bu sıralamayı 200k 300k çekecek azim ile ders çalışabileceğim'den oldukça şüpheliyim, sonraki sene şu anki sıralamamdan daha düşük yaparsam diye çok çekiniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı