67.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Bütçe
60-65k

Imper1aL

Femtopat
Daha fazla  
Yüklediğim 2 fotoğraftaki sistemler nasıl acaba? Şurayı değiştir, burası kalsın? Dediğiniz yer var mı? Ayrıyeten AMD mi Intel mi islemci secmeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250619_234634_Print Spooler.jpg
    Screenshot_20250619_234634_Print Spooler.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20250619_233018_Print Spooler.jpg
    Screenshot_20250619_233018_Print Spooler.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 45
Yüklediğim 2 fotoğraftaki sistemler nasıl acaba? Şurayı değiştir, burası kalsın? Dediğiniz yer var mı? Ayrıyeten AMD mi Intel mi islemci secmeliyim?
Işlemciyi ben olsam AMD seçerdimde hocam bu sistemler ne böyle bana çok pahalı geldiler

Şuanda bu fiyat aralığında takip ettiğim bir PC yok ama hangi oyunları oynayacaksınız renderle falan işiniz olacak mı biraz detay verebilir misiniz?

5060 serisi görünce ne bileyim gülme geliyor.

Hazır şu var.

AMD.

5070 Ti (hazır sistem)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu bütçeye 5060Ti yerine 5070 veya RX9070 XT öneririm. Daha iyisi, bütçeyi biraz artırabilirseniz 5070Ti alın; bence 5070Ti gerçekten harika bir ekran kartı.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...1y-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1030624623.html 💙

Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın, 9070xt daha iyi bir seçenek değil mi? (Uzun ömür açısından)
Estağfurullah, 5070'e kıyasla RX9070 XT daha iyi bir seçenek ancak 5070 daha ucuz ve bütçe ön planda olduğu zaman 5070 almak daha mantıklı, ancak 5070Ti bu segmentin lideri. Özellikle dengeli bir overclock ile muhteşem bir ekran kartına dönüşüyor.

Işlemciyi ben olsam AMD seçerdimde hocam bu sistemler ne böyle bana çok pahalı geldiler

Şuanda bu fiyat aralığında takip ettiğim bir PC yok ama hangi oyunları oynayacaksınız renderle falan işiniz olacak mı biraz detay verebilir misiniz?
Ben pc toplama işinde yeniyim açıkcasi , suanki bilgisayarim 15 yıllık 0 upgrade ve artik tek sekme google da bile kasıyor. Normalde ps alicaktim ama biraz daha para verip yuksek bir bilgisayar alip her türlü oyunu oynamak isterim açıkçası

Hazır şu var.

AMD.

5070 Ti (hazır sistem)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dediğiniz sistemlere de bakicam

Hazır şu var.

AMD.

5070 Ti (hazır sistem)

Hocam benim 60 k üstü bir bütçem var önerin nedir marka önemli değil.

Hocam benim 60 k üstü bir bütçem var önerin nedir marka önemli değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı