Öncelikle merhaba. Topladığım sistem ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bu.
Önerinizi bekliyorum iyi mi olmuş mu diye merak ettim.
Bir de kasada PSU var 750W kötü yanılmıyorsam bir süre idare edeceğim sonra kaliteli PSU almayı planlıyorum.
Öncelikle merhaba. Topladığım sistem ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bu.
Bir de kasada PSU var 750W kötü yanılmıyorsam bir süre idare edeceğim sonra kaliteli PSU almayı planlıyorum.
TLOU2 RDR2 yani çoğunlukla kaliteli oyunlar fakat arada arkadaşlarla eğlenceli oyunlarda oynuyoruz 3000 saatden fazla Minecraft oynadık daha da oynarız.
TLOU2 RDR2 yani çoğunlukla kaliteli oyunlar fakat arada arkadaşlarla eğlenceli oyunlarda oynuyoruz 3000 saatden fazla Minecraft oynadık daha da oynarız.
Arkadaşlar sağ olun o kadar iyi sistem önerdiniz ki ağzım açık kaldı ben bir daha sistem dizmiyorum küstüm ama @Minker aşırı iyi sistem önerdi biraz özleştirdim ve 5070 Ti falan alınca yine 60 bin lira oldu sistem nasıl bu kadar ucuz bilmiyorum İtopya uçuruk fiyatları gamegaraj umarım güvenilirdir.
Arkadaşlar sağ olun o kadar iyi sistem önerdiniz ki ağzım açık kaldı ben bir daha sistem dizmiyorum küstüm ama @Minker aşırı iyi sistem önerdi biraz özleştirdim ve 5070 Ti falan alınca yine 60 bin lira oldu sistem nasıl bu kadar ucuz bilmiyorum İtopya uçuruk fiyatları GameGaraj umarım güvenilirdir.